Antena Meniu Search
x

Sfârșit cumplit pentru un tată a 5 copii, găsit mort pe un teren viran, înfășurat într-un covor. Fusese văzut înainte cu un bărbat misterios, pe străzile din Louisiana

Un tată din Georgia, care a dispărut fără urmă ca mai apoi să fie găsit mort, a fost surprins alături de un străin cu doar câteva ore înainte de a fi văzut ultima dată în viață. Nathan Millard, în vârstă de 42 de ani, fusese dat afară dintr-un pub irlandez, situat la doar câțiva pași de hotelul său, și a început să hoinărească pe străzi. Erau ultimele ore din viața lui.

de Redactia Observator

la 09.03.2023, 18:38

Sfârșit cumplit pentru un tată a 5 copii
Sfârșit cumplit pentru un tată a 5 copii - Facebook; Profimedia Images

La un moment dat, imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum tatăl se plimba pe un bulevard din Louisiana cu un alt bărbat care până la această oră nu a fost identificat. Millard a fost găsit mai târziu mort, învelit într-un covor, aruncat pe un teren viran, luni dimineața devreme. Imaginile de pe camerele de supraveghere oferă o imagine mai clară asupra lucrurilor pe care le-a făcut tatăl în orele care au precedat dispariția lui.

Tatăl s-a plimbat pe străzi, fără vreo direcție, în compania unui bărbat misterios

Surse au spus că a părăsit Happy's Irish Pub în jurul orei 23:30, pe 22 februarie, după ce un angajat l-a dat afară pentru că băuse prea mult. Aproximativ o oră mai târziu, spune poliția, Millard a fost văzut trecând pe lângă o stație de autobuz, unde un agent de securitate l-a întrebat dacă are nevoie de ajutor. A refuzat să fie ajutat și a continuat să cutreiere fără direcție, notează Daily Mail.

Tatăl a cinci copii plecase de acasă pentru ceea ce trebuia să fie o călătorie de afaceri de 24 de ore. Când era acolo, a spus soția lui Amber, el a decis să participe la un meci de baschet la Universitatea de Stat din Louisiana înainte de a merge la pub cu clientul său de la serviciu. Ea a declarat pentru WSB-TV că soțul ei a sunat-o pe FaceTime în seara aceea de la meciul de baschet, dar nu a primit niciun mesaj de la el când s-a trezit a doua zi dimineață, ceea ce era neobișnuit pentru el.

Tot potrivit spuselor soției sale, alte imagini arată cum, ceea ce se crede că ar fi fost un alt bărbat, retrage niște bani de pe cardul de debit al victimei, chiar în apropierea unei stații de autobuz. Cadavrul a fost descoperit după ce cineva a anunțat că vine un miros extrem de urât.

Oamenii legii cred că bărbatul nu a murit în același loc unde a fost găsit trupul neînsuflețit. Polițiștii încearcă să facă lumină într-un caz care nu a șocat doar familia îndoliată, ci și opinia publică. Ancheta este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Sfârșit cumplit pentru un tată a 5 copii, găsit mort pe un teren viran, înfășurat într-un covor. Fusese văzut înainte cu un bărbat misterios, pe străzile din Louisiana