Antena Meniu Search
x

Foto Spionată în propria casă, de un vecin. Răzbunarea femeii de 64 de ani, care l-a prins pe făptaş. Bărbatul din UK a ajuns după gratii

Plină de încredere, o femeie în vârstă de 64 de ani le-a încredinţat vecinilor săi cheia locuinţei, cu rugămintea ca aceştia să-i hrănească pisicile când e plecată mai multe zile de acasă. Aceştia au profitat însă de ocazie pentru a-i instala în mai multe camere ... aparate de spionat. Când a descoperit unul dintre dispozitive, ascuns sub măsuţa de cafea, bătrâna a hotărât să nu lase făptaşul nepedepsit.

de Redactia Observator

la 03.10.2022, 17:05

O femeie în vârstă de 64 de ani a împărtăşit experienţa terifiantă prin care a trecut, după ce a avut încredere în vecinii ei şi le-a încredinţat cheia casei pentru a hrăni pisicile cât timp ea era plecată. Debbie Wearing Jones a privit, înmărmurită, imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Nu mică i-a fost uimirea când l-a văzut pe bărbatul din vecini strecurându-se în locuinţa sa pentru a încerca să îndepărteze dispozitivele de spionaj pe care tot el le instalase.

Cum l-a prins femeia pe vecinul-spion

Femeia din Birmingham a povestit, pentru Mirror, cum a descoperit aparatul care înregistra tot ce vorbea, ataşat pe spatele măsuţei de cafea. Un alt dispozitiv se afla în dormitor, mascat de tăblia patului. "M-am panicat şi am fost furioasă", mărturiseşte Debbie, care a instalat imediat camere de supraveghere în speranţa că-l va prinde pe făptaş. Le-a spus vecinilor că va pleca din oraş până vineri dimineaţă, apoi s-a aşezat la pândă.

În imagini, l-a văzut pe vecinul său, William Nolan, bărbatul de 59 de ani care îi instalase dispozitivele în locuinţă. Acesta a fost filmat în timp ce încerca să scape de aparate, iar dovezile au ajuns pe masa poliţiei. Cel acuzat, fost agent de securitate, a recunoscut totul, fără să pară speriat de consecinţe. Drept pedeapsă, a fost condamnat la 15 săptămâni după gratii. Judecătorul a descris cazul drept fiind unul extrem de serios. 

"Mi-am simţit intimitatea violată. Nici până azi nu mă pot linişti şi mă întreb dacă nu cumva am dispozitive plantate în casă", spune Debbie. "Vreau ca oamenii să fie conştienţi că nu pot avea încredere deplină în nimeni. Noi am fost vecini timp de 30 de ani şi uite ce mi-a făcut...", a adăugat ea. "Îi credeam pe el şi soţia lui oameni minunaţi. Stăteam mereu de vorbă, el era extrem de politicos şi uşor timid. Acum mi-am schimbat părerea complet"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Spionată în propria casă, de un vecin. Răzbunarea femeii de 64 de ani, care l-a prins pe făptaş. Bărbatul din UK a ajuns după gratii