Antena Meniu Search
x

Tânăr din Marea Britanie, găsit mort după ce s-a prăbuşit în faţa spitalului. Bărbatul ar fi fost înjunghiat

Un bărbat din Marea Britanie a murit, după ce s-a prăbușit în fața unui spital şi a fost găsit de polițiștii care patrulau prin zonă. Victima, în vârstă de 20 de ani, a fost descoperită în fața Spitalului King's College din Londra, unde a primit tratament de urgență, dar a murit la scurt timp mai târziu, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 11.12.2022, 12:03

Spital Londra
Victima a fost găsită de poliţişti în faţa unui spital cunoscut din Londra - Profimedia

Tânărul ar fi fost condus la spital de către un prieten şi lăsat în faţa clădirii în jurul orei 5 dimineaţa. Bărbatul ar fi fost înjunghiat lângă Clapham High Street, la aproximativ patru kilometri distanță de clinică. Identificarea oficială a bărbatului mort și autopsia pentru identificarea cauzei morții vor avea loc la o dată ulterioară, potrivit Scotland Yard.

"Ancheta noastră este într-un stadiu foarte incipient, dar totuși cred că victima a fost înjunghiată în Clapham High Street în jurul orei 4:45, sâmbătă dimineața. Victima a fost condusă la spital de un prieten, dar, în mod tragic, rănile i-au fost fatale", a declarat detectivul Matt Denby, de la unitatea de criminalitate a Poliției Metropolitane.

Martorii, rugaţi să ia legătura cu poliţia

"Facem apel la martorii care nu au vorbit cu poliția încă să ia legătura cu noi și să împărtășească ceea ce au văzut sau orice informaţie care ar putea ajuta ancheta", a adăugat el.

Potrivit detectivului, o examinare criminalistică a locului faptei este în desfăşurare, iar ofiţerii lucrează în zona Clapham pe tot parcursul zilei, pentru a stabili împrejurările în care a avut loc moartea misterioasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Tânăr din Marea Britanie, găsit mort după ce s-a prăbuşit în faţa spitalului. Bărbatul ar fi fost înjunghiat