Antena Meniu Search
x

"Te vom iubi mereu, frumoasa noastră". Adolescentă de 15 ani, moartă după ce s-a electrocutat pe o linie de cale ferată, în SUA

O adolescentă de 15 ani și-a găsit sfârșitul, după ce a fost electrocutată pe o linie de cale ferată. Apropiații tinerei sunt devastați și spun că „nu vor putea trece niciodată” peste tragedie.

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 11:50

Adolescentă de 15 ani, moartă după ce a fost electrocutată pe o linie de cale ferată, în SUA
Adolescentă de 15 ani, moartă după ce a fost electrocutată pe o linie de cale ferată, în SUA - Dorset Police

Roxy Phillips a fost declarată moartă la fața locului din Weymouth, Dorset, după accident, în jurul orei 2:25, joi,pe 23 martie, relatează Mirror.

Tânăra de 15 ani a murit electrocutată pe o linie de cale ferată

Roxy avea doar 15 ani și toată viața înainte. Avea aspirații mari și era îndrăgită de toată lumea. Iubea animalele, în special caii. Era o tânără veselă, energică și gata să sară în ajutorul oricui. Acum, cu ultima fărâmă de putere, familia a scris un ultim mesaj dedicat copilei.

Roxy era o tânără cu voință, puternică, o iubitoare de animale care iubea caii, în special pe calul ei, Bradley. Roxy a fost  foarte iubită și adorată de prietenii ei, noi, ca familie, am simțit această dragoste prin omagiile și mesajele pe care le-am primit. Este o tragedie peste care nu vom putea trece niciodată. Te vom iubi mereu și ne va fi dor de tine, frumoasa noastră Roxy", a scris familia într-un ultim mesaj adus tinerei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Te vom iubi mereu, frumoasa noastră". Adolescentă de 15 ani, moartă după ce s-a electrocutat pe o linie de cale ferată, în SUA