Antena Meniu Search
x

„Toți am renegat-o”. O femeie de 37 de ani a fost renegată de propria familie, după acuzaţii de pedofilie. A abuzat o copilă de 13, împreună cu alţi doi britanici

O femeie din Marea Britanie a luat decizia de a-şi renega fiica, după ce aceasta din urmă a fost acuzată de pedofilie.

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 16:09

O femeie de 37 de ani a fost renegată de propria familie, după acuzaţii de pedofilie
O femeie de 37 de ani a fost renegată de propria familie, după acuzaţii de pedofilie - Twiitter

Vicki Bevan, tânăra de 37 de ani, ar fi abuzat sexual în repetate rânduri un copil de 13 ani, avându-i complici la scenele greu de descris pe încă doi bărbaţi, de 62, respectiv 42 de ani.

Agresoarea îi convingea pe cei trei bărbati să participe la orgii, spunându-le că nu există limite pentru abuzuri şi le trimitea acestora fotografii indecente cu tânăra de 13 ani.

Renegată de propria familie

Totul a ieşit la iveală în momentul în care cei trei au distribuit în mediul online mai multe filmulete în care păreau în timp ce o agresau pe copila de 13 ani. După ce aceasta a fost condamnată pe viată pentru faptele sale, familia femeii a decis să o renege. „Toți am renegat-o. Nu mai vrem să avem nimic de-a face cu ea. Toată treaba este pur și simplu prea supărătoare”, a spus mama femeii.

Bevan a recunoscut 34 de infracțiuni sexuale, inclusiv o acuzație de viol și cinci capete de acuzare de agresiune prin penetrare. De asemenea, femeia a pledat vinovată pentru 17 capete de acuzare pentru realizarea de imagini indecente cu un copil și două capete de acuzare pentru deținere de pornografie infantilă.

Judecătorul Menary a hotărât că femeia, din St. Helens, este un infractor periculos și, având în vedere natura riscului pe care îl prezintă și faptul că nu poate fi estimat în mod fiabil cât timp va rămâne un pericol, este convins că se impune o pedeapsă cu închisoarea pe viață. El a impus un termen minim după gratii de zece ani și opt luni, dar a avertizat-o că nu înseamnă că va fi apoi eliberată automat și că a fost prima dată la care poate solicita eliberarea condiționată, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » „Toți am renegat-o”. O femeie de 37 de ani a fost renegată de propria familie, după acuzaţii de pedofilie. A abuzat o copilă de 13, împreună cu alţi doi britanici