Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turistă, violată cinci zile la rând în Pakistan. A fost aruncată în stradă cu mâinile şi picioarele legate

O turistă a fost violată în grup timp de cinci zile la rând, după ce a fost răpită în Pakistan. Femeia în vârstă de 28 de ani a fost găsită pe o stradă din Islamabad, cu mâinile şi picioarele legate. 

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 16:31

O turistă a fost violată cinci zile la rând, în grup
O turistă a fost violată cinci zile la rând, în grup - shutterstock

Victima a declarat că a fost aruncată brutal din maşină de către bărbaţii care au violat-o. Ea a fost găsită de nişte localnici care au sunat la poliţie, şi a fost dusă de urgenţă la spital. De atunci, un singur bărbat a fost arestat, potrivit Daily Mail

Afirmaţii false ale victimei

Femeia susţine că este din Belgia şi doar o turistă în Pakistan. După ce anchetatorii au contactat Ambasada Belgiei pentru confirmare, răspunsul a fost că nu există nicio înregistrare a ei în Pakistan. Agenția pakistaneză de securitate (FIA) a afirmat, de asemenea, că nu au nicio urmă a intrării victimei în țara lor. 

Articolul continuă după reclamă

Nici poliţia locală care investighează cazul nu crede că femeia este străină. Bărbatul arestat a declarat poliției că persoana violată nu se simțea bine din punct de vedere psihic și că nu avea asupra sa niciun act de identitate. 

Pe acelaşi subiect

Caz similar

În urmă cu doi ani, o vloggeriţă americană a declarat că fost violată în grup într-un hotel din Pakistan. Bărbaţii răspunzători ar fi fost ghidul ei turistic şi încă un complice, care a filmat-o. Poliția pakistaneză a arestat două persoane după ce femeia în vârstă de 21 de ani a denunțat agresiunea în iulie 2022, despre care a spus că s-a întâmplat în timp ce vizita o stațiune turistică din Punjab. Vloggeriţa sosise în Pakistan cu trei săptămâni înainte de incident.

Într-un raport al poliţiei, americanca a declarat că a fost violată în grup de doi bărbați care au filmat agresiunea pentru a o şantaja ulterior: „Am stat într-un hotel din Fort Monroe, unde ambii suspecți m-au violat în grup și au filmat actul pentru a mă șantaja”. Ea a mai susţinut că unul dintre suspecți a amenințat-o după ce a mers la poliție. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Mapamond » Turistă, violată cinci zile la rând în Pakistan. A fost aruncată în stradă cu mâinile şi picioarele legate