Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri, în Marea Britanie

Tânărul adolescent a fost victima unor atacuri dure, din partea participanţilor unei petreceri organizate în oraşul Leeds, din Marea Britanie. Din cauza rănilor suferite, a fost raportat decesul acestuia, în cadrul spitalului unde a fost transportat, potrivit Mirror.

de Redactia Observator

la 20.03.2023, 14:45

Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri, în Marea Britanie - Profimedia

Ofiţerii poliţiei locale au fost informaţi, printr-un apel telefonic, în noaptea de 19 martie, de starea gravă în care se afla adolescentul, sesizând, cu ajutorul medicilor, faptul că victima fusese înjunghiată de mai multe ori de unul dintre cei prezenţi la eveniment. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii tragediei. 

Poliţiştii din zonă au demarat o anchetă imediată referitoare la moartea adolescentului

Reprezentanţii poliţiei locale, „West Yorkshire Police”, au găsit la faţa locului o multitudine de persoane invitate, care petreceau în continuare, în ciuda tragediei recent întâmplate. Membrii autorităţilor, care s-au deplasat la domiciliul unde adolescentul s-a aflat în centrul crimei, au solicitat celorlalte persoane să evacueze în cel mai scurt timp spaţiul respectiv.

Cumplitele scene au fost inexplicabile inclusiv pentru vecini

Pe acelaşi subiect

Întregul eveniment dramatic a putut fi observat de unul dintre vecinii cartierului din oraşul Leeds, care a explicat autorităţilor că volumul muzicii era unul ridicat, iar atmosfera una gălăgioasă. Însă, persoana care locuieşte vis-a-vis de reşedinţa celui implicat în cazul înjunghierii tânărului, a mărturisit că, din perspectiva sa, ambientul părea a fi unul firesc, lipsit de riscuri în ceea ce priveşte astfel de situaţii groaznice.

Sunt case noi şi au fost construite cu puţine luni în urmă, iar această petrecere a fost prima organizată, din câte ştiu, în acest loc”, a declarat martorul prezent la tragedia din Armley, informează Mirror, preluând date din interiorul celor de la „Leeds live”. Acesta a adăugat că, înspre orele dimineţii, a văzut echipajele de poliţie implicate în rezolvarea cazului, fiind o modalitate nepotrivită pentru debutul unor astfel de evenimente din proximitate.

O grupare de investigatori a rămas conectată cu adresa desfăşurării evenimentelor dramatice legate de viaţa adolescentului, urmărind să iniţieze demersuri mult mai accentuate, cu ajutorul unor specialişti în domeniu. Pe acelaşi principiu, mai multe echipaje de poliţie au rămas la faţa locului, ancheta fiind în continuă desfăşurare.

Pierderea unei tinere vieţi în astfel de circumstanţe violente şi nefericite reprezită o tragedie absolută şi vom trata acest incident foarte serios, pentru a identifica pe cei responsabili”, transmite Detectivul Şef Inspector, Alan Weekes.

Numărul înjunghierilor fatale de pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii înregistrează cel mai înalt nivel al tuturor timpurilor, de acum 76 de ani, de când recordurile de acest gen au început să fie înregistrate. Biroul Naţional de Statistici raportează informaţia conform căreia aproximativ 300 de omoruri au fost comise, folosindu-se un cuţit ori instrument ascuţit, din martie 2022 şi până în prezent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 17 ani a fost înjunghiat mortal în timpul unei petreceri, în Marea Britanie