Antena Meniu Search
x

Un tânăr, înjunghiat de un băiat de 16 ani la o petrecere, a murit pe patul de spital după 2 zile de suferință, în UK

Poliția britanică a deschis o anchetă pentru crimă, după ce un băiat de 17 ani, care a fost înjunghiat în piept la o petrecere, a murit la spital două zile mai târziu de la incident. Adolescentul a fost grav rănit, în urma unui atac petrecut duminică.

de Cristina Cruceru

la 23.02.2023, 10:21

Un băiat de 17 ani, înjunghiat la o petrecere, a murit pe patul de spital
Un băiat de 17 ani, înjunghiat la o petrecere, a murit pe patul de spital - Shutterstock

Un băiat, în vârstă de 17 ani, a fost grav rănit în urma unui atac petrecut în Harrogate, North Yorkshire, în primele ore ale zilei de duminică. Adolescentul a ajuns pe patul de spital, unde medicii au făcut tot posibilul pentru a-l ține în viață. Din păcate, acesta s-a stins din viață pe patul de spital, la două zile de la internare.

Un băiat în vârstă de 16 ani a fost acuzat de tentativă de omor și a apărut la Tribunalul din York, unde a fost trimis în judecată, urmând să se prezinte în fața magistraților, din nou, pe 14 martie, relatează DailyMail.

Inspectorul Wayne Fox, de la poliția din North Yorkshire, a confirmat ieri după-amiază decesul victimei: Acum pot confirma că ancheta privește o crimă. Poliția din North Yorkshire nu va lua, în acest moment, măsuri pentru a da numele victimei, însă gândurile noastre sunt alături de familia și prietenii săi. A fost organizată o echipă mare, care face progrese în investigație. Echipa include ofițeri specializați care vor oferi sprijin familiei victimei.

Sunt conștient de faptul că informații semnificative sunt împărtășite pe diferite platforme de socializare, aș ruga oamenii să respecte intimitatea membrilor familiei afectate și să se abțină de la speculații privind informațiile personale ale victimei în aceste momente dificile. Aceasta este o anchetă și aș vrea să le reamintesc oamenilor că orice formă de zvonuri sau speculații împărtășite poate avea un impact semnificativ asupra viitoarelor procese de justiție penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tânăr, înjunghiat de un băiat de 16 ani la o petrecere, a murit pe patul de spital după 2 zile de suferință, în UK