Antena Meniu Search
x

Clipe de groază la priveghiul unui băiat de 15 ani, înjunghiat la o școală din SUA: Trei tineri au fost împușcați

Un adolescent din SUA a fost arestat, după ce a împușcat trei persoane la un priveghi ținut în memoria unui băiat de 15 ani, care a murit înjunghiat la școală, la începutul acestei luni. Tânărul va sta în arest până la finalizarea anchetei. 

de Cristina Cruceru

la 28.02.2023, 11:41

Clipe de groază la priveghiul unui băiat de 15 ani, înjunghiat la școală
Clipe de groază la priveghiul unui băiat de 15 ani, înjunghiat la școală - Fox, Profimedia

Trei adolescenți au fost împușcați, după ce un tânăr a deschis focul la priveghiul unui băiat de 15 ani care a fost înjunghiat mortal la școală. Poliția din Minnesota a transmis că un adolescent se află acum în arest, în urma scenelor violente de la o comemorare organizată în memoria lui Devin Scott, care a fost înjunghiat mortal de un coleg de clasă la începutul acestei luni, relatează Mirror.

Trei adolescenți, împușcați la o înmormântare

Ceremonia funerară a avut loc, vineri, la Centrul de recreere El Rio Vista din West Side din St Paul, când poliția  fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a tras focuri de armă la un priveghi. Tânărul se afla într-un sedan alb, incidentul având loc în jurul orei 20.00.

Sedanul a fost implicat într-o coliziune, la scurt timp după aceea, cu un alt vehicul, la mai puțin de 800 de metri de locul faptei. Două persoane au fugit de la locul faptei. Sergentul Mike Ernster, de la poliția din St Paul, a declarat că poliția a reținut un tânăr de 16 ani, care fugea din zonă înarmat cu un pistol modificat.

Pe acelaşi subiect

Cele trei victime au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale. Din fericire, viața lor nu este pusă în pericol. Poliția continuă cercetările în acest caz. Sergentul Ernster a declarat, sâmbătă, presei locale că nu au fost efectuate alte arestări în urma incidentului și a precizat că nu sunt disponibile informații suplimentare. O fotografie împărtășită de un reporter al postului de știri FOX 9 pe Twitter arată ușile de sticlă ale centrului aproape complet distruse și se pot observa cel puțin opt găuri de glonț în cadrul ușii și în ferestre.

Devin, înjunghiat mortal de un băiat de 16 ani

Un băiat de 16 ani a fost arestat după ce l-a înjunghiat pe Devin, în vârstă de 15 ani. Cel din urmă și-a pierdut viața, din cauza rănilor de cuțit suferite în piept și în stomac. Incidentul a avut loc în timpul unei altercații la liceul Harding High School, vineri, 10 februarie.

Sute de copii și membri ai comunității locale s-au adunat în fața clădirii, luni, pentru a-l plânge pe Devin. "Azi, când am primit vestea despre el, a fost foarte dureros, pentru că aveam de gând să facem ceva. Știu că îi păsa de viața lui. Știu că aștepta cu nerăbdare să aibă un viitor, pentru că muncea pentru el".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Clipe de groază la priveghiul unui băiat de 15 ani, înjunghiat la o școală din SUA: Trei tineri au fost împușcați