Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un băiețel a rămas cu limba lipită de un stâlp înghețat, în China. Un trecător l-a văzut pe puști plângând pe marginea drumului

Joi seară, pompierii au salvat un băiețel dintr-o situație "neobișnuită". Copilul și-a lipit în mod inexplicabil limba de un stâlp înghețat. Potrivit AFP, incidentul a avut loc în regiunea autonomă Xinjiang Uygur din nord-vestul Chinei.

de Veronica Micu

la 07.11.2021 , 14:50

Salvatorii au fost alertați de un trecător, care l-a văzut pe băiețel plângând pe marginea drumului.

Pompierii au turnat apă caldă peste limba copilului

Ajunși la fața locului, salvatorii au încercat să-l liniștească pe puști și au turnat apă caldă peste limbă, până când copilul a putut în sfârșit să se elibereze.

Vezi și

Pompierii i-au oferit apoi flăcăului o băutură caldă, după care l-au dus acasă.

Potrivit AFP, un val de aer rece a cuprins regiunea Xinjiang din China, în ultimele zile, aducând ninsori și valori scăzute în termometre.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Mapamond » Un băiețel a rămas cu limba lipită de un stâlp înghețat, în China. Un trecător l-a văzut pe puști plângând pe marginea drumului