Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un băieţel de nouă ani care se plângea că se simte rău a murit subit din cauza unui cheag de sânge, în Ţara Galilor: ''Nimic nu-l va aduce înapoi''

Omagii sfâșietoare au fost aduse unei ''mici vedete rock'' în vârstă de nouă ani, care a murit brusc din cauza unei sângerări la nivelul creierului. Băieţelul, pe numele său Harvey Grove, s-a simțit rău pe 7 august și ulterior a fost diagnosticat cu o ruptură a unui vas de sânge.

de Redactia Observator

la 13.08.2021 , 17:48

Băiatul cu ochi albaștri a fost dus de urgență la spital pentru o intervenție chirurgicală, dar nu s-a putut face nimic pentru a-l salva pe copil. Harvey a murit alături de părinții Rhian, în vârstă de 37 de ani, și Phill Grove, în vârstă de 39 de ani, la câteva ore după ce s-a simţit rău pentru prima dată.

Harvey a fost membru The Rock Project, program care îi ajută pe tineri să îşi dezvolte abilitățile muzicale și le indică cum să cânte şi să fie parte a unei formații. O pagină JustGiving a fost creată de către colegii lui Rhian pentru a strânge bani pentru familie, notează Mirror

Copilul s-a simţit rău din senin

Articolul continuă după reclamă

Mama a spus: ''Harvey s-a simțit rău brusc sâmbătă dimineață, așa că a fost dus la Morriston A&E unde a făcut un CT pentru a determina ce se întâmplă. Atunci au descoperit că are o sângerare pe creier dintr-un vas de sânge rupt, asupra căruia nu aveam control. Au decis că trebuie transferat la ITU, unde neurochirurgii au încercat să elibereze sângele. Cu toate acestea, nu au avut succes și Harvey a decedat liniştit cu noi toți lângă el".

Scriind pe pagină, colegii lui Rhian au spus: ''Ca prieteni și colegi, suntem cu toții devastați de pierderea bruscă și tragică a lui Harvey. Nimeni nu poate înțelege sau vrea să-și imagineze durerea de a pierde un copil. Rhian a vorbit întotdeauna atât de drăgăstos despre băiatul ei cu ochi albaștri și despre dragostea sa pentru rugby, karate, chitară și școala de rock. Ca echipă, este dificil să știm ce să spunem sau să facem pentru a susține familia. Prin urmare, solicităm cu amabilitate orice donație posibilă pentru a ușura presiunile financiare în acest moment dificil."

Un prieten al lui Rhian a spus că moartea lui Harvey a apărut din senin, adăugând: ''Evident că ei (părinții lui Harvey) sunt absolut devastaţi, sunt sincer șocați. El se simţea absolut normal până când s-a întâmplat. Nimic nu-l va aduce pe Harvey înapoi, dar grija finanțelor este ceva la care sperăm că nu va trebui să se gândească acum''. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Un băieţel de nouă ani care se plângea că se simte rău a murit subit din cauza unui cheag de sânge, în Ţara Galilor: ''Nimic nu-l va aduce înapoi''