Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Țara Galilor a sugrumat o adolescentă și a aruncat cadavrul, după ce tânăra de 18 ani i-a respins avansurile

Un bărbat de 31 de ani a sugrumat până la moarte o adolescentă și i-a aruncat cadavrul într-un iaz, totul pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu acesta.

de Maria Dogaru

la 24.08.2022, 11:42

Lewis Haines a sugrumat-o pe Lily Sullivan, în vârstă de 18 ani, după ce s-a întâlnit cu ea la un club de noapte din Pembroke, Țara Galilor, și i-a aruncat cadavrul într-un iaz. Totul pentru că a refuzat să întrețină relații sexuale cu el, în noaptea de Crăciun a anului trecut, relatează Mirror.

Bărbatul a ucis-o pe tânără, după ce aceasta la amenințat că le va spun tuturor despre ce i-a făcut 

Tânăra a fost găsită ulterior cu fața în jos și dezbrăcată în partea de sus a corpului, în Mill Pond. După ce a ucis-o pe Lily, bărbatul a trecut pe lângă mama ei, care aștepta să-și ia fiica din apropiere. Bărbatul, care era tatăl a unui copil, a mărturisit că a ucis-o pe Lily, dar a negat faptul că ar fi abuzat de aceasta. După un proces, judecătorul Paul Thomas QC a concluzionat că Lewis a ucis-o pe adolescentă după ce aceasta i-a respins avansurile sale sexuale.

Este clar că Lewis Haines a vrut să se asigure că Lily a murit. Intenția lui era să o reducă la tăcere. Nu voia să știe nimeni ce s-a întâmplat. Sunt sigur că, totuși, a avut până la un punct contact intim cu ea, iar ulterior Lily a decis că să se ducă acasă la mama ei. Din apelul telefonic, ea i-a spus clar mamei ei că nu vrea ca relația dintre ea și Lewis Haines să ajungă până la actul sexual. Din cauza băuturii, sunt sigur că Lewis Haines a fost frustrat de acest lucru, deoarece avea așteptări și speră că va merge mai departe”, a declarat judecătorul. 

Pe acelaşi subiect

Criminalul susține că a încercat să o scoată din apă pe adolescentă

Bărbatul a spus că Lily l-a amenințat că îl va acuza de viol și că a recurs la gestul extrem, pentru ca familia și partenera acetuia să nu afle ce s-a întâmplat. Lewis Haines susține că a încercat să o scoată pe Lily din apă, dar judecătorul a respins acest lucru spunând că nu a încercat să o salveze. 

Mărturisirea lui despre amenințarea ei, că le va spune oamenilor ce i-a făcut el, are de fapt un element bazat pe adevăr. Haines a avut multe de pierdut. Motive precum cel spus de el, din punctul meu de vedere, explică de ce a sugrumat-o pe Lily pentru a o împiedica să spună oamenilor că a încercat să o facă să meargă mai departe decât a vrut ea”, a spus judecătorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Un bărbat din Țara Galilor a sugrumat o adolescentă și a aruncat cadavrul, după ce tânăra de 18 ani i-a respins avansurile