Antena Meniu Search
x

Un bărbat din UK a încercat să răpească o fetiță de 5 ani dintr-un parc, chiar sub ochii părinților. Mama a smuls-o pe micuță din brațele atacatorului

Un bărbat a încercat să răpească o fetiță de cinci ani când se juca în parc, chiar în fața părinților ei. Încercarea nesăbuită a bărbatului a determinat acum poliția din UK să lanseze o vânătoare de amploare pentru a-l găsi pe suspect.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 18:47

Mama a smuls-o pe micuță din brațele atacatorului
Un bărbat din UK a încercat să răpească o fetiță de 5 ani dintr-un parc, chiar sub ochii părinților - Profimedia

Micuța se juca în Parcul Nuttall din Ramsbottom, duminică duminică după-amiază, în jurul orei 15:00, când s-a desfășurat incidentul șocant, potrivit Mirror.

Bărbatul a fugit și este căutat de poliție

Poliția spune că un străin s-a apropiat de ea și a încercat să o răpească, înainte ca părinții săi să intervină, iar mama să reușească să-și smulgă copilul din brațele bărbatului. Bărbatul a fugit apoi în pădurea din apropiere și, din fericire, copilul a rămas nevătămat.

Acum, detectivii vânează un bărbat care a fost văzut în zonă, el este descris ca fiind un bărbat înalt, alb, care purta mănuși negre, o pălărie roșie, o jachetă neagră și un rucsac în spate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un bărbat din UK a încercat să răpească o fetiță de 5 ani dintr-un parc, chiar sub ochii părinților. Mama a smuls-o pe micuță din brațele atacatorului