Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un câine şi-a adus ultimul omagiu faţă de stăpânul lui. Şi-a luat un minut de reculegere, sprijinindu-se de sicriul băiatului, în Columbia

Un buldog i-a lăsat mască pe cei îndoliați după ce s-a ridicat pentru a se sprijini de sicriul proprietarului său mort, în Columbia. Tânărul fusese împuşcat în cap într-un jaf, iar câinele lui loial şi-a adus ultimul omagiu.

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 11:24

Jack Ramírez Comas, în vârstă de 23 de ani, a fost împușcat mortal în cap de hoți în Barranquilla, Columbia, pe 1 noiembrie. Mama sa îndurerată Zamara Comas a urmărit momentul în care câinele familiei, Orion, s-a apropiat de sicriul său câteva zile mai târziu, relatează Mirror.

Într-un moment sfâșietor, câinele trist a fost văzut apoi stând pe picioarele din spate, cu capul sprijinit pe marginea sicriului de lemn. Reamintindu-și cum a reacționat câinele la vederea sicriului fiului ei, Zamara a spus: „Câinele a sărit din mașină și s-a dus direct în încăperea unde se afla micuțul meu. A sărit imediat la sicriu să-l miroasă, parcă știa că este acolo. Orion îl aștepta la ușă în fiecare zi și am vrut să-și ia rămas bun într-un fel, ca să nu-l mai aștepte.” Tânărul a fost înmormântat pe 4 noiembrie.

Tânărul fusese împuşcat de o bandă de hoţi

Imaginile de pe camere din momentul atacului arată cum victima a parcat în fața casei iubitei sale în timp ce o lăsa. Suspecții ajung apoi într-o mașină argintie, care oprește partea din spate a mașinii lui. În timp ce coboară din vehicul pentru a verifica ce s-a întâmplat, unul dintre atacatori fuge după el cu arma ridicată. El este apoi împușcat în cap de hoț, în timp ce iubita lui fuge spre siguranța casei ei. Suspecții au fugit cu mașina lui Jack, o Mazda roșie, și în prezent sunt în libertate.

Victima a fost dusă la spital, unde a murit din cauza rănilor suferite. O recompensă de 50 de milioane de pesos, echivalentul a 2 milioane de lire sterline, a fost oferită de poliția locală pentru oricine poate oferi informații pentru a afla locul unde se află suspecții. Nu au fost efectuate arestări, iar ancheta cu privire la moartea lui Jack continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un câine şi-a adus ultimul omagiu faţă de stăpânul lui. Şi-a luat un minut de reculegere, sprijinindu-se de sicriul băiatului, în Columbia