Antena Meniu Search
x

Foto Un milionar rus a împușcat din greșeală un tânăr de 30 de ani, crezând că e urs. A aflat din vecini ce s-a întâmplat

Un bogat ales local din Kamceatka, Igor Redkin, în vârstă de 55 de ani, s-a predat poliţiei după ce a ucis "în mod accidental" un bărbat tânăr, pe care l-a împuşcat crezând că trage într-un urs, în apropiere de satul Ozernovski, relatează The Moscow Times.

de Redactia Observator

la 12.08.2021, 17:51

Igor Redkin
Igor Redkin - kamchatka.er.ru via The Moscow Times

Victima, Andrei Tolstopiatov, avea 30 de ani, potrivit cotidianului rus. Faptele au avut loc la 2 august, iar deputatul local s-a predat poliţiei marţi. În acea seară, Igor Redkin ar fi auzit despre un urs care ameninţa locuitori în acest sat izolat. "Am luat o armă de foc şi am hotărât să-l sperii. Am tras asupra ursului la apus. Am aflat mai târziu că un locuitor din cartier a fost rănit, în regiune, aproape în acelaşi moment, şi că a murit la spital", a declarat el pentru site-ului local de ştiri Kam24.ru.

Justiţia l-a plasat în arest la domiciliu până la prezentarea concluziilor unei anchete cu privire la crimă.

Igor Redkin ar fi fost băut când l-a împușcat pe tânăr

În această regiune sălbatică a Rusiei se află aproximativ 20.000 de urşi, care intră cu regularitate în contact cu oamenii. Igor Redkin - un coacţionar al unei companii aeriene, a cărui avere este estimată la opt milioane de euro - ar fi fost în stare de ebrietate când şi-a împuşcat victima. Deputatul local, care riscă doi ani de închisoare, şi-a suspendat calitatea de membru al Partidului Rusia Unită al lui Vladimir Putin şi s-a retras din campania în vederea unei realegeri în Parlamentul local din Kamceatka.

În afară de acest scandal, Igor Redkin este vizat în altă polemică. Compania aeriană la care este acţionar, Vitiaz-Aero, s-a aflat joi în centrul unei drame. Un elicopter al companiei s-a prăbuşit într-un lac, în regiunea Kamceatka, un accident soldat cu şapte victime între cele 16 persoane care se aflau la bord, 13 dintre ele turişti, inclusiv un copil.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un milionar rus a împușcat din greșeală un tânăr de 30 de ani, crezând că e urs. A aflat din vecini ce s-a întâmplat