Antena Meniu Search
x

Foto Un român a înjunghiat un chelner într-un restaurant din Italia, nervos că i s-a spus să-şi plătească nota de plată

Un român a înjunghiat un chelner şi pe proprietarul restaurantului în care se afla, în Italia, nervos că aceştia l-au pus să-şi plătească nota. Bărbatul, aflat în compania unui prieten, a vandalizat întreaga terasă a localului şi a fugit înainte ca poliţia să apară.

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 09:55

Un român a înjunghiat un chelner într-un restaurant din Italia, nervos că i s-a spus să-şi plătească nota de plată
Un român a înjunghiat un chelner într-un restaurant din Italia, nervos că i s-a spus să-şi plătească nota de plată - La Nuova Venezia

Bărbatul şi-a ieşit din minţi într-un restaurant din Corso del Popolo, după ce i-a fost adusă nota de plată şi a fost pus să o achite. Acesta i-a înjunghiat pe chelner şi pe proprietarul restaurantului care încerca să-şi apere angajatul. Românul a reuşit să fugă însă înainte să vină poliţia.

Românul a reuşit să fugă înainte să apară poliţiştii

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit terasa restaurantului vandalizată, pline de sticle de băutură sparte şi de sânge, potrivit La Nuova Venezia.

Proprietarul localului, Abul Kasan, un cetățean bengalez în vârstă de 40 de ani, a fost rănit la frunte, iar vărul său, chelner, Tarek Rahaman, a fost tăiat la mână.

„Așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată. Mi-a fost frică? Da, foarte tare”, a mărturisit Kasan, proprietarul restaurantului. „Am fost amenințat în trecut, dar așa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată înainte”, adaugă el, subliniind nivelul de tensiune și frică cu care se confruntă zi de zi în activitatea sa.

Cei doi agresori au fugit imediat din restaurant, iar Kasan şi alţi câţiva clienţi au încercat să-i urmărească în zadar. Identitatea lor va fi stabilită de poliţişti cu ajutorul imaginilor de pe camere de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un român a înjunghiat un chelner într-un restaurant din Italia, nervos că i s-a spus să-şi plătească nota de plată