Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr se laudă cu un salariu de 7.000 de lire la un job pe care nu îl vrea nimeni. Lucrează doar câteva ore pe zi

Un tiktoker din UK crede că a dat lovitura după ce a început să câştige 7.000 de lire sterline pe lună lucrând doar câteva ore, dar admite că postul nu este pentru toată lumea.

de Aura Trif

la 10.01.2024, 13:10

- TikTok/ @rmoseyr

Britanicul a spus că are „cel mai mare respect” pentru cei care lucrează în industria sa și petrec perioade lungi de timp departe de casă. Mosey, cunoscut drept @rmoseyr pe TikTok, lucrează ca tehnician mecanic în larg pe o platformă petrolieră, ceea ce înseamnă că nu trebuie să se confrunte cu suita de stres care de obicei vin odată cu naveta la locul de muncă, relatează The Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este grozav să cobori până la serviciu. Literalmente, ridică-te, fă duș, îmbracă-te, ieși pe ușă, de-a lungul coridorului, cobori scările și mergi direct la serviciu. Fără griji cu privire la traficul în drum spre serviciu, fără ambuteiaje, fără ore de vârf, fără griji cu privire la defectarea mașinii, la întârzierea trenului sau la întârzierea autobuzului sau la pierderea autobuzului sau a trenului. Pur și simplu te rostogolești din pat și eşti în salopetă”, a mărturisit tânărul.

Pe acelaşi subiect

Jobul poate ajunge şi la 80.000 de lire pe an

El a estimat că îi ia aproximativ 60 de secunde pentru a face naveta la locul de muncă, care presupune să repare „orice, de la turbine la toalete”. O carieră precum cea al lui Mosey, în general, se plătește bine, dar băiatul a spus că suma depinde de „pentru cine lucrezi, unde lucrezi, locație, cât timp ești plecat”.

„În Marea Britanie, un tehnician va câștiga de obicei între 60.000 și 80.000 de lire sterline pe an. Banii și programul de muncă este exact motivul pentru care o facem Munca pe larg te face să pretuieşti timpul petrecut acasă. Cel mai mare respect pentru cei care o fac pe perioade lungi de timp", a adăugat el.

Zeci de persoane au comentat la videoclipurile lui Mosey, exprimându-şi admirația și punând întrebări despre cariera aleasă de el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un tânăr se laudă cu un salariu de 7.000 de lire la un job pe care nu îl vrea nimeni. Lucrează doar câteva ore pe zi