Antena Meniu Search
x

Vacanţă de coşmar. O adolescentă, violată de 6 turişti francezi în camera de hotel din Spania. Fata a fugit pe străzi, implorând ajutor

Șase turiști francezi au fost arestați în Magaluf, Spania, sub acuzații grave. Aceștia ar fi violat o adolescentă britanică, aflată în vacanță. Ororile s-ar fi petrecut în camera de hotel a fetei.

de Redactia Observator

la 16.08.2023, 11:58

Magaluf, Spania
Adolescenta ar fi fost violată în camera de hotel de 6 turişti francezi - Shutterstock

Clipe de coșmar pentru o adolescentă din Marea Britanie, care-și petrecea vacanţa în Magaluf, Spania. Potrivit Mirror, aceasta ar fi fost violată de şase turişti francezi chiar în camera ei de hotel. 

Violată în camera de hotel de 6 turişti

Întregul grup compus din şase bărbaţi s-a întors la hotel cu cea care avea să le cadă victimă, după ce s-au cunoscut la o petrecere, în noaptea de duminică spre luni. Apoi, odată ajunşi la hotel, totul s-ar fi transformat într-un calvar fără margini pentru tânăra britanică.

Cei şase suspecţi de agresiune sexuală ar fi filmat ororile cu telefonul mobil, a dezvăluit o sursă din cadrul investigaţiei, pentru publicaţia spaniolă Ultima Hora. Tânăra ar fi reuşit să fugă din mâinile agresorilor, iar în stradă a început să strige după ajutor. Aceasta le-a descris poliţiştilor cum arată violatorii, iar în scurt timp cei şase au fost reţinuţi.

În cadrul anchetei au fost analizate imaginile de pe camerele de supraveghere din hotel, iar adolescenta a fost consultată de un medic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Vacanţă de coşmar. O adolescentă, violată de 6 turişti francezi în camera de hotel din Spania. Fata a fugit pe străzi, implorând ajutor