Antena Meniu Search
x

Văduva ambasadorului Greciei în Brazilia, care şi-a tocmit amantul pentru a-i ucide soţul, condamnată la închisoare

Françoise de Souza Oliveira, fosta soţie a lui Kyriakos Amiridis, fost ambasador al Greciei în Brazilia, a fost condamnată la 31 de ani de închisoare, după ce şi-a tocmit amantul să-i ucidă soţul.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 14:31

Ambasadorul Greciei în Brazilia şi soţia lui, pe vremea când încă erau fericiţi împreună
Ambasadorul Greciei în Brazilia şi soţia lui, pe vremea când încă erau fericiţi împreună - Facebook
  • În total, trei persoane au făcut închisoare pentru implicare în uciderea ambasadorului Greciei în Brazilia.

Kyriakos Amiridis şi Françoise de Souza Oliveira s-au căsătorit în 2004, într-o perioadă în care Amiridis era consul al Greciei la Rio de Janeiro. Cei doi au avut împreună o fată, iar Amiridis şi familia lui au revenit în Brazilia în 2016, când acesta a fost numit ambasador al Greciei în Brazilia.

Conform BBC, la câteva luni după ce a devenit ambasador al Greciei în Brazilia, trupul neînsufleţit al lui Amiridis a fost găsit carbonizat într-o maşină incendiată în Rio de Janeiro. Ancheta a scos la iveală că vinovat pentru producerea crimei a fost Sergio Gomez, un ofiţer de Poliţie Militară.

Nu mică le-a fost mirarea anchetatorilor când Gomez, condamnat la 22 de ani de închisoare pentru crima comisă, le-a spus că el şi Françoise aveau o relaţie, iar soţia ambasadorului l-a tocmit să-i ucidă soţul. În baza probelor adunate şi a dezvăluirilor făcute de Sergio Gomez, Françoise a fost condamnată la 31 de ani de închisoare pentru că a pus la cale uciderea soţului ei.

O rudă a amantului, condamnată la închisoare pentru ajutor în mutarea cadavrului

Iniţial, în 2016, Françoise a anunţat dispariţia ei cu o zi înainte ca trupul neînsufleţit al lui Amiridis să fie descoperit. Femeia le-ar fi spus poliţiştilor că soţul ei a plecat de acasă într-o maşină închiriată şi fără să-i spună unde se duce. A doua zi, trupul lui Amiridis a fost găsit carbonizat în maşina închiriată. Totuşi, pe parcursul anchetei, au fost descoperite pete de sânge în apartamentul în care cei doi locuiau, iar anchetatorii au stabilit că, de fapt, Amiridis a fost ucis chiar în apartamentul respectiv, iar trupul său a fost mutat, ulterior, în maşina incendiată.

Eduardo Moreira Tedeschi di Melo, o rudă a lui Sergio Gomez, a fost achitat pentru implicare în uciderea ambasadorului grec. Totuşi, el a stat un an în închisoare pentru că şi-a ajutat ruda să scape de trupul neînsufleţit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Văduva ambasadorului Greciei în Brazilia, care şi-a tocmit amantul pentru a-i ucide soţul, condamnată la închisoare