Antena Meniu Search
x

Viitoare mireasă, aspru criticată după ce a anunţat că vrea să interzică prezenţa unui copil cu ADHD la propria nuntă: "Sunt atât de rea dacă spun nu?”

O viitoare mireasă a fost criticată extrem de tare pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că ar vrea să interzică unui copil bolnav de ADHD să participe la nunta ei pentru că i se pare că are un comportament inadecvat. Oamenii nu au fost însă impresionaţi, iar sfaturile nu au fost chiar aşa cum spera tânăra să primească.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 01.09.2021, 17:04

Femeie îmbrăcată în rochie de mireasă
Viitoare mireasă, aspru criticată după ce a anunţat că vrea să interzică prezenţa unui copil cu ADHD la propria nuntă - Profimedia

O tânără viitoare mireasă a declanşat o întreagă dezbate în mediul online după ce şi-a expus părerea şi a întrebat dacă ar fi vreo problemă în legătură cu decizia ei de a interzice unui copil diagnosticat cu ADHD să participe, pe motiv că „se comportă prost, inadecvat”. Femeia a explicat ulterior că cea mică este mai exact fiica noului iubit al verişoarei sale, persoană pe care nu a cunoscut-o încă.

Nunta, care urmează să aibă loc în luna aprilie a anului viitor, este un eveniment organizat inclusiv pentru părinţi, iar mireasa vrea ca toţi prietenii şi familia să îşi aducă copiii, indiferent de vârsta acestora. Ea a mai spus că viitorul ei soț „iubește copiii” și că evenimentul va avea „multă distracție pentru copii”. În ciuda acestui fapt, femeia a insistat să sublinieze că nu şi-ar dori totuşi ca această fetiţă să participe.

„Verişoara mea are un iubit relativ nou pe care nu l-am cunoscut și are o fiică în jur de opt sau nouă ani pe care nici eu nu am cunoscut-o. Se pare că fata are ADHD și nu se comportă prea bine. De asemenea, nu sunt atât de apropiată de verișoara mea (ne vedem doar la întrunirile de familie, nu avem nicio relație în afară de asta, iar aceste întruniri au loc o dată pe an!)", a explicat viitoarea mireasă.

Invitaţia de nuntă o anunţase pe verişoara ei că poate aduce o persoană în plus, însă aceasta şi-ar dori acum să vină inclusiv alături de fetiţa partenerului ei. Totuşi, viitoarea mireasă nu este de acord cu o astfel de decizie, argumentând că micuţa „poate sta cu uşurinţă casă cu mama ei”.

Pe acelaşi subiect

„Vrea doar să vină pentru vacanță, deoarece locuiesc destul de departe și va fi o vacanță de familie pentru ea (închiriază o cazare cu piscină etc.) Mă simt destul de rău spunând nu, dar simt că nu vreau un copil pe care în primul rând nu îl cunosc, iar în al doilea rând care se comportă prost, inadecvat. Nu sunt deloc anti-ADHD, de fapt, aproximativ 6 dintre copiii care vin au ADHD / autism / nevoi speciale, dar ideea este că îi cunoaștem și avem o relație în prealabil cu ei. Sunt atât de rea dacă spun nu?”, a scris ea.

Părerile oamenilor cu privire la decizia miresei au fost împărţite

Potrivit Daily Star, răspunsurile au fost împărţite, însă cei mai mulţi dintre utilizatori au criticat-o pe femeie, spunând că este deplorabil faptul că se gândeşte să nu invite copilul mic.

„Pentru început, felul în care vorbești despre acest copil este oribil. În al doilea rând, este destul de obișnuit ca mirii să nu cunoască chiar toți invitaţii de la nunta lor, deoarece vor veni parteneri ai colegiilor de muncă sau prieteni cu care nu au avut ocazia să se cunoască. Dacă ai o problemă cu faptul că nu cunoşti pe toată lumea poate nu ar fi trebuit să acorzi şansa de a aduce o persoană în plus, mai ales dacă nu sunteţi apropiate”, i-a transmis o persoană.

„Nunta ta, alegerea ta. Dar ai făcut câteva presupuneri: «ea poate rămâne ușor cu mama». Cu toată sinceritatea, nu este întocmai politicos. Dacă nici nu sunteţi apropiate, mai bine nu o invitai deloc pe verişoara ta”, a adăugat un alt internaut.

„Spui că toată lumea este binevenită în afară de acest singur copil. Este nunta ta și poți face ceea ce îți place, dar nu este deloc ok să ai o problemă doar cu acest copil. Orice copil se poate purta nepoliticos, depinde de tatăl ei să aibă grijă dacă perturbă alte persoane”

În ciuda acestui fapt, o mulțime de oameni au fost de acord cu faptul că verişoara miresei nu avea niciun drept să ceară încă un loc în plus, în afara iubitului, motiv pentru care refuzul ar trebui gestionat în funcţie de capacitatea localului. Cât despre copil, oamenii şi-au menţinut părerea şi au apostrofat-o pe viitoarea mireasă pentru a nu mai judeca un copil fără să îi ofere şansa de a se cunoaşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Viitoare mireasă, aspru criticată după ce a anunţat că vrea să interzică prezenţa unui copil cu ADHD la propria nuntă: "Sunt atât de rea dacă spun nu?”