Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express sezonul 7, 28 septembrie 2024. Jean de la Craiova se alătură echipei Nicolai Tand - Sorin Brotnei: "Vreau să fac poze în Malaezia"

În ediția din 29 septembrie 2024 a emisiunii Asia Express-Drumul Zeilor, Jean de la Craiova s-a alăturat competiției ca "handicap" pentru echipa formată din Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Cei doi au întâmpinat probleme la autostop, din cauza lui.

de Redactia Observator

la 29.09.2024 , 22:04

Asia Express sezonul 7, 28 septembrie 2024. Jean de la Craiova se alătură echipei Nicolai Tand - Sorin Brotnei Asia Express sezonul 7, 28 septembrie 2024. Jean de la Craiova se alătură echipei Nicolai Tand - Sorin Brotnei

Jean de la Craiova se alătură echipei Nicolai Tand - Sorin Brotnei, cu rolul de "handicap". Artistul și-a făcut apariția pe un scuter, cu un geamantan roșu și o boxă din care muzica răsuna la maxim. Nimeni nu se aștepta la surpriza pregătită de Irina fodor, așa că reacțiile nu au întârziat să apară.

Jean de la Craiova se alătură echipei Nicolai Tand - Sorin Brotnei

"Zici că bea formol, ce bine se ține Jean", spune Ioana.

Articolul continuă după reclamă

"Ne-a picat fața", a spus Sorin.

Pe acelaşi subiect

"Vreau să pozez aici în... Malaezia", spune el.

"Dacă exagerează cu pozele poate deveni u handicap că noi aici trebuie să ne grăbim. Cred că o să aducă un plus de vitalitate", e de părere Victor Slav.

Cursa nu a fost atât de ușoară pe cât se așteptau Nicolai Tand și Sorin Brotnei, asta pentru că Jean, alături de geamantanul roșu, le-au făcut celor doi probleme la autostop. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Media » Asia Express sezonul 7, 28 septembrie 2024. Jean de la Craiova se alătură echipei Nicolai Tand - Sorin Brotnei: "Vreau să fac poze în Malaezia"