Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, sezonul 7. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, impresionate de gestul unui localnic. Cum le-a ajutat

Prima echipă care a nimerit cuvântul “luptător” au fost Selina și Victor, urmați apoi de Nicolai Tand și Sorin.

de Redactia Observator

la 15.09.2024 , 21:15

Asia Express, sezonul 7. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, impresionate de gestul unui localnic. Cum le-a ajutat - a1.ro

Anca și Andreea Samson se străduiau din greu să găsească cuvântul pe care trebuiau să îl trimită Irinei pentru a primi codul ca să deschidă cutia de lemn. Fetele și-au notat mai multe litere și s-au apucat să compună cuvinte din 8 litere.

Anca Țurcașiu și Andreea Samson au fost ajutate de un localnic din piață

“I-am trimis “crutoane””, a zis Anca, dar cuvântul nu a fost corect și au primit 2 minute penalizare. Între timp, ele trebuiau să se mai gândească la alte cuvinte. Fetele au trimis cuvântul “marțiale”, dar nici acesta nu a fost corect și au primit din nou 2 minute penalizare.

Articolul continuă după reclamă

Până la urmă, Anca și Andreea au nimerit cuvântul “luptător”, au deschis cutia de lemn și au aflat că trebuie să strângă 7 obiecte pe care trebuiau să le pună într-o găleată și să le ducă ofrandă la un temple, să fie binecuvântați de un călugăr.

Atunci când trebuiau să strângă obiectele necesare pentru ofrandă, Anca și Andreea au cerșit în piață. De cealaltă parte, Oana și Mișu au furat o găleată pentru că nu îi răspundea nimeni. Anca și Andreea Samson au oferit suveniruri românești la schimbul obiectelor care trebuiau să constituie ofranda. Când au ajuns în magazinul unui domn, el a primit suvenirul din România și a făcut tot ce a putut ca să le ajute pe fete.

Mai multe pe a1.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Media » Asia Express, sezonul 7. Anca Țurcașiu și Andreea Samson, impresionate de gestul unui localnic. Cum le-a ajutat