Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Asia Express, sezonul 7. Ce sarcină "imposibilă" au primit concurenții la jocul de amuletă. Ce s-a întâmplat când au intrat în mare

Cele trei echipe care aveau să se lupte pentru amuleta care le aducea două bilete spre Malaezia s-au odihnit bine și erau pregătite să lupte.

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 21:50

Asia Express, sezonul 7. Ce sarcină "imposibilă" au primit concurenții la jocul de amuletă. Ce s-a întâmplat când au intrat în mare - a1.ro

Atunci când au ajuns la Irina, cele trei echipe erau pregătite să afle ce misiune au de îndeplinit pentru a câștiga amuleta. Irina Fodor le-a spus legenda anghilei și a nucii de cocos, iar apoi le-a explicat în ce constă proba de astăzi. Fiecare echipă avea câte o plută făcută din nuci de cocos. Fiecare echipă avea destinată câte o culoare, verde, galben și albastru și trebuiau să culeagă alte 50 de nuci de cocos în aceeași culoare pentru a continua să construiască pluta din nuci de cocos care nu era completă.

Cele trei echipe s-au luptat cu valurile mării

Important e ca plutele să nu se desfacă pentru că fiecare echipă trebuie să navigheze cu acele plute. Ei trebuiau să ajungă cu plutele până la geamandurile plasate în apă. Acolo se afla și o barcă în care urmau să găsească alte nuci de cocos cu litere pe ele.

Articolul continuă după reclamă

Apoi concurenții trebuiau să aducă la mal sacul cu nuci de cocos inscripționate și să compună 10 cuvinte din cel puțin 4 litere pe care să le noteze pe tabliță. Echipa care avea 10 cuvinte aprobate de Irina era cea câștigătoare. Problema era acum marea care era destul de tulbure, cu valuri mari, iar până unde aveau ei să ajungă la barcă, apa le trecea de umeri.

Lupta nu a fost ușoară pentru că valurile erau foarte mari, iar concurenții au fost nevoiți să înainteze împotriva curenților. Vaurile au fost o problemă reală când au trebuit să ocolească geamandura, până să ajungă la barca de unde au luat sacii cu nucile de cocos pictate cu litere. Chiar dacă a fost o muncă grea și pentru cel care trăgea pluta, dar și pentru cel care stătea pe plută ținând toți sacii, toate cele 3 echipe au ajuns la mal.

Mai multe pe a1.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Media » Asia Express, sezonul 7. Ce sarcină "imposibilă" au primit concurenții la jocul de amuletă. Ce s-a întâmplat când au intrat în mare