Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, sezonul 13 din 9 aprilie 2024. Ruletă cu ghinion pentru chef Ştefan Popescu

Jocul pentru amuletă a fost o adevărată provocare pentru cei patru chefi, în ediţia Chefi la cuțite, sezonul 13 din 9 aprilie 2024. Chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner, chef Richard Abou Zaki și chef Orlando Zaharia au trebuit să învârtă ruleta pentru a afla ingredientele cu care vor găti.

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 21:58

Chefi la cuțite, sezonul 13 din 9 aprilie 2024. Ruletă cu ghinion pentru chef Ştefan Popescu

„Se scurge timpul, tic-tac! Mai sunt două amulete! Vin cu o veste! Sper că nu foarte proastă, dar trebuie să-i invit pe colegii mei să mă ajute cu un accesoriu destul de interesant. Este una dintre cele mai tensionate probe de amuletă. Este vorba de roata norocului. Există o regulă: veți găsi pe ea câteva ingrediente, mai exact 12 ingrediente, și fiecare dintre voi va trage de roată de câte trei ori. Astfel, toți veți avea 3 ingrediente obligatorii pe farfurie”, a anunţat Irina Fodor.

Ruletă cu ghinion pentru Ştefan Popescu

Pentru chef Ștefan Popescu, norocul nu a fost tocmai de partea lui şi asta pentru că a avut o combinaţie cu dovleac, urechi de porc și ciocolată. „Astăzi nu mai sunt eu, nici acum nu realizez ce am putut să trag!”, a mărturisit chef Ștefan Popescu. „Doamne, nu vreau să fiu în pantofii lui!”, a fost reacția lui chef Richard Abou Zaki.

Chef Orlando Zaharia a primit de la roată varză, cartof dulce și mălai. Chef Alexandru Sautner trebuie să se gândească la un preparat cu dovleac, mălai și varză. Se pare că norocul le-a surâs celor doi jurați de data aceasta.

Chef Richard Abou Zaki a fost ultimul care a tras de roată, iar ce a urmat este de-a dreptul uluitor. Acesta a primit ciocolată, pastă de măsline și rebay steak: „Chiar am fost fericit! Carnea mea preferată!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Media » Chefi la cuțite, sezonul 13 din 9 aprilie 2024. Ruletă cu ghinion pentru chef Ştefan Popescu