Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 27 iulie 2023. Ispita Livia a răbufnit și i-a aruncat replici dure lui Bogdan Cîrlan

Insula Iubirii. Bogdan Cârlan și ispita Livia Marinescu au avut parte de un schimb acid de replici, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7. Cei doi s-au certat, i-ar camerele de filmat au surprins totul.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:19

Vezi și

Ispitele au primit șansa ca, în timpul unei petreceri, să ofere ghirlande de flori concurentului cu care vor să meargă la un date. În timpul serii, în timpul unui joc, între ispita Livia Marinescu și Bogdan Cârlan a izbucnit o ceartă și camerele de filmat au surprins totul.

După ce Radu Vâlcan a făcut o vizită la vila băieților, concurenții au continuat petrecerea în stil Hawaii. La un moment dat, în timpul unui joc cu bere, între Bogdan Cîrlan și ispita Livia Marinescu s-a născut o adevărată ceartă cu replici acide și totul a fost surprind de camerele de filmat.

Livia a răbufnit în casă și i-a dat replici dure lui Bogdan Cîrlan

Se pare că la un moment dat, în timpul serii, atunci când Lavinia Mariș i-a pus ghirlanda lui Bogdan Cîrlan pe cap, ca semn al faptului că l-a ales la date, acesta nu a părut deloc încântat, ba chiar i-a zis că nu e obișnuit cu stilul ei, fiindcă i se pare că e „mironosiță”. În timp ce îi spunea acest lucru și argumenta, concurentul de la Insula Iubirii i-a subliniat faptul că nu e o jignire și că nu trebuie să se simtă supărată. Nu a durat mult și a făcut-o „pițipoancă” pe ispita Livia Marinescu.

Pe acelaşi subiect

Supărată, aceasta a răbufnit în casă și i-a dat replici dure lui Bogdan Cîrlan. „Ești pițipoancă. Nu e nimic jignitor”, a zis concurentul din nou, de față cu toți cei prezenți. Roxana Rapailă a simțit nevoia să intervină în conflictul lor și să ceară explicații: „Ai simțit nevoia să spui apelativul ăsta. Ne vezi pe noi să îți punem ție un anumit apelativ?”, a spus bruneta, potrivit a1.ro.

„Mie nu mi se pare că pițipoancă e o jignire”, a continuat Bogdan Cîrlan. „Spui de sus lucrurile astea, cumva e jignitor. Poate poți să exprimi lucrurile mai galant, mai politicos. Că tu vrei să arăți că ești un bărbat sensibil, care respectă femeile. Nu trebuie să iei femeile de sus, că n-are sens”, a zis Roxana Rapailă.

Moment surprinzător între Romeo şi Ema

Un alt moment surprinzător din timpul serii a fost atunci când Romeo Vasiloni a mers să pună ghirlanda Emei, însă aceasta l-a refuzat extrem de vehement, în ciuda numeroaselor insistențe. Romeo Vasiloni a fost atât de supărat încât și-a luat paharul și s-a dus singur pe plajă, ca să se liniștească.

„Zici că l-a înșelat nevasta!”, a zis Bianca Giurcă despre reacția puternică a ispitei masculine. „De ce l-ai certat, că s-a dus să plângă pe plajă”, a fost reacția celorlalte ispite de la vila fetelor, în ediția 11 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Insula Iubirii, 27 iulie 2023. Ispita Livia a răbufnit și i-a aruncat replici dure lui Bogdan Cîrlan