Antena Meniu Search
x

Video Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Tensiuni între Claudia şi Daniel la şedinţa foto. Gestul care a enervat-o pe concurentă: "Nu te mai uita așa la mine"

Insula Iubirii. În ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, Claudia Florescu s-a enervat pe ispita Daniel Mihai la şedinţa foto pe care au avut-o împreună și a avut o reacție dură. 

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:19

Vezi și

Claudia Florescu și Daniel Mihai au fost protagoniștii unei ședințe foto în natură. Totuși, deși până acum păreau că se înțeleg de minune, între cei doi au ieșit scântei. Concurenta a fost deranjată de un gest făcut de ispită și s-a enervat extrem de tare.

Reacţia dură a Claudiei la şedinţa foto

După ce au fost machiați, concurenta și ispita s-au urcat în mașină și au pornit spre o cascadă. Pe drum, Daniel a încercat să se apropie de Claudia, însă gesturile sale nu au fost foarte apreciate. "Nu te mai uita așa la mine, că nu-mi place să fiu privită insistent", a zis Claudia Florescu. "Am vrut să văd dacă observi", a fost replica lui Daniel, potrivit a1.ro.

"Mi se pare o persoană falsă, face anumite lucruri pentru cameră, pentru a da bine la emisiune, dar nu pentru că ala simte, chiar dacă m-a complimentat de multe ori. Din acel moment mi-am dat seama, de fapt, cine e Daniel", a zis concurenta la testimonial.

Pe acelaşi subiect

Ajunși la cascadă, cei doi au încercat să pozeze cât mai bine, însă concurenta și-a schimbat complet starea de spirit atunci când a descoperit faptul că ispita fumase înainte de ședința foto. "Ai fumat", a zis ea cu reproș, explicând ulterior la testimonial: "M-am simțit puțin deloc confortabil. Daniel încerca să mă atingă, să fie prea aproape de mine. Cu câteva minute înainte fumase și mă deranja foarte mult".

Tensiuni după ce Daniel a stropit-o din greşeală pe concurentă

Concurenta s-a enervat și când Daniel a stropit-o din greșeală și tensiunile au apărut din nou. "Din acel moment am decis să nu mai ies cu el la date", a fost confesiunea neașteptată făcută de iubita lui Bogdan, în ediția 7 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 13 iulie 2023.

Între timp, Marius Moise și Deni Mariș au avut și ei parte de o ședință foto îndrăzneață. Pe lângă atingerile interzise au ieșit la iveală și detalii surprinzătoare.

"Eu chiar am fost curios înainte de emisiune dacă pot să am sentimente pentru cineva, să văd dacă la sfârșitul emisiunii pot să am sentimente sau simt ceva pentru cineva. Au fost momente în țară când mă gândeam că...Am mai avut momente în care mă gândeam că mi-ar fi mai bine cu altcineva. Și atunci...Chiar sunt curios să văd dacă pot avea sentimente față de altcineva", a fost confesiunea neașteptată făcută de Marius Moise ispitei Deni Mariș.

"Un măr aveți, să păcătuim", a zis Marius, referindu-se la mărul interzis. "Din păcate, mărul interzis a fost mușcat. L-am convins să muște din el", a glumit ispita.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Noul sezon Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și Antena PLAY. Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaptelea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cel mai aşteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Media » Insula Iubirii, 13 iulie 2023. Tensiuni între Claudia şi Daniel la şedinţa foto. Gestul care a enervat-o pe concurentă: "Nu te mai uita așa la mine"