Antena Meniu Search
x

Insula Iubirii, 28 iulie 2023. În vila fetelor a avut loc primul sărut. Cine este concurenta care și-a dat frâu liber sentimentelor

Ispitele de la Insula Iubirii devin din ce în ce mai apropiate de concureți. În vila fetelor, camerele de filmat au surprins momentul în care a avut loc primul sărut, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:18

Vezi și

Ceva cu totul neașteptat s-a produs la vila fetelor, în ediția 12 a emisiunii Insula Iubirii. Primul sărut s-a întâmplat mai repede decât părea. Cu o atitudine schimbată radical. Bianca Giurcă s-a apropiat mai mult de Alin Simoiu și între cei doi a avut loc chiar și primul sărut. Deși reticentă la început, Bianca a reușit să se deschidă în fața ispitei și, mai mult, pare că cei doi au legat o conexiune.

„Bianca începea să își iasă din carapace. O vedeam zâmbind, alergând pe plajă, simțindu-se bine, zâmbind cu tot corpul ei, nu doar cu gura. Eram fericită că Bianca începe să se schimbe și că nu mai este atât de speriată de tot ceea ce se întâmplă”, a zis Ema Oprișan, care a observat schimbarea de atitudine a tinerei.

La testimonial, iubita lui Marius Moise a mărturisit că a simțit nevoia de a se juca cu ispita și că nu mai ține cont de părerea oamenilor din jur. Totuși, aceasta spune că gesturile pe care le are față de ispita Alin nu denotă că între aceștia ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Imaginile însă, vorbesc de la sine. "Nu înseamnă că sunt îndrăgostit", a spus Bianca.

„Am simțit să mă joc cu Alin, nu o să mă oprească faptul că mi-e frică de ce o să creadă lumea pentru că mă simt bine. Asta nu înseamnă că sunt îndrăgostită de Alin sau că o să plec de aici împreună cu el. Asta am simțit să fac, indiferent dacă lucrurile sunt corecte sau nu”, a explicat tânăra.

Pe acelaşi subiect

Mai târziu, cei doi s-au așezat pe niște fotolii de pe plajă și acesta a fost momentul în care s-au sărutat, iar camerele de filmat au surprins totul, deși au încercat să mascheze momentul cu...un prosop.

„A existat un sărut pe buze rapid, încât să nu se înțeleagă ce se întâmplă. Bianca nu a dat înapoi nici măcar o secundă atunci când am pus prosopul și am sărutat-o. Cu siguranță ar fi vrut să continui dacă nu erau camerele. Am stat cu prosoapele și a zis că bate ceva la ochi, că atragem atenția”, a zis Alin Simoiu.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Media » Insula Iubirii, 28 iulie 2023. În vila fetelor a avut loc primul sărut. Cine este concurenta care și-a dat frâu liber sentimentelor