Antena Meniu Search
x

Nikos Vertis, în România pentru a doua oară: Cântecele mele sunt despre dragoste. Cred că oamenii caută ceva diferit în muzică (Video)

Cântărețul Nikos Vertis spune că melodiile sale despre dragoste și despre viață reușesc să depășească barierele limbajului, deoarece oamenii caută ceva diferit.

Nikos Vertis - Foto: captura video

Cântărețul grec Nikos Vertis a declarat, într-un interviu acordat prezentatoarei Observator Octavia Geamănu, că melodiile sale despre dragoste și viață reușesc să depășească barierele limbajului, deoarece oamenii caută ceva diferit în muzică.

"Cred că cel mai important lucru la un cântec este linia melodică. Dar, atunci când cei care ascultă nu înțeleg versurile, cred că fiecare își imaginează cam despre ce ar putea fi cântecul. Un cântec te poate trimite către un moment din viața ta, o persoană din viața ta. Și mie mi se întâmplă asta uneori", a declarat cântărețul grec.

Înrebat despre ce este vorba în cântecele sale, Vertis răspunde: "Majoritatea cântecelor mele sunt despre dragoste, despre oameni îndrăgostiți, despre oameni care se despart după o dragoste mare".

Nikos Vertis a explicat și modul în care își alege cântecele pentru albumele sale.

"Uneori cânt cântece pe care le primesc de la diverși compozitori sau chiar oameni simpli, care mi le trimit prin mijloacele moderne de comunicare, alteori îmi cânt cântecele mele. De multe ori, atunci când sunt în vacanță, la munte sau la mare, îmi iau chitara și compun melodii, pe care le păstrez pentru a le avea ca back-up pentru albume", povestește tânărul artist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Nikos Vertis, în România pentru a doua oară: Cântecele mele sunt despre dragoste. Cred că oamenii caută ceva diferit în muzică (Video)