Antena Meniu Search
x

Doliu la Bollywood! A murit una dintre cele mai renumite actrițe din India. Sridevi Kapoor s-a înecat în cada de baie (Foto)

Sridevi Kapoor, unul dintre cele mai renumite staruri de la Bollywood, a murit la vârsta de 54 de ani, anchetatorii anunțând azi cauza decesului.

Sridevi Kapoor, unul dintre cele mai renumite staruri de la Bollywood, a murit la vârsta de 54 de ani, anchetatorii anunțând azi cauza decesului.

Potrivit unui raport criminalistic, citat de BBC, Sridevi Kapoor a murit după ce s-a înecat în cada de baie.

Inițial, s-a spus că actriţa de 54 de ani ar fi murit în urma unui stop cardiac sâmbătă, în timp ce se afla la o nuntă în Dubai. 

Actrita Sridevi Kapoor a murit la 54 de ani
Pe acelaşi subiect

Raportul criminalistic a fost transmis familiei actriţei de Poliţia din Dubai şi de Consulatul indian.

Raportul final post-mortem, care încă nu este finalizat, va dezvălui şi rezultatele testelor toxicologice. 

Sridevi, legendă a Bollywood-ului

De-a lungul a cinci decenii de carieră, Sridevi a jucat în aproape 300 de filme, inclusiv în clasicele "Mr India", "Chandni", "ChaalBaaz" şi "Sadma". 

Sridevi şi-a început cariera încă din copilărie, în sudul Indiei, şi a debutat într-un film la Bollywood la finalul anilor '70.

Printre cele mai cunoscute filme ale ei se numără "Mr. India", în care interpretează o jurnalistă, şi "Chandni", în care joacă o femeie care trebuie să aleagă între doi bărbaţi care o iubesc. A mai jucat în "Lamhe" şi "Moments", în 1991.

Nu mai juca de câţiva ani, după căsătoria sa cu producătorul de film Boney Kapoor, dar a apărut în 2012 în "English Vinglish", despre o femeie între două vârste care învaţă limba engleză.

Era considerată una dintre puţinele actriţe indiene capabile de mare succes la box-office fără ajutor din partea unui erou actor.

Personalităţi de la Bollywood, sportivi şi politicieni au fost şocaţi de moartea artistei. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri Mondene » Doliu la Bollywood! A murit una dintre cele mai renumite actrițe din India. Sridevi Kapoor s-a înecat în cada de baie (Foto)