Antena Meniu Search
x

Autostrada Soarelui, închisă complet din cauza viscolului. Circulația, oprită și pe A4, DN 41 şi DN3. Ce rute alternative au şoferii

Autostrada Soarelui e închisă complet între Cernavodă şi Constanţa. Şoferii au fost informaţi care sunt rutele alternative.

Autostrada Soarelui e închisă complet între Cernavodă şi Constanţa. Ce rute alternative au şoferii

Autostrada Soarelui e închisă complet între Cernavodă şi Constanţa. Şoferii au fost informaţi care sunt rutele alternative.

Nu există un termen până la care autostrada va rămâne blocată. CNAIR a transmis un comunicat de presă.

Update ora 20:20 - Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui a fost închisă în totalitate, luni seară, din cauza viscolului.

Potrivit CNAIR, începând cu ora 20.00 a fost închisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Bucureşti şi Cernavodă, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic care reduce vizibilitatea.

Pe acelaşi subiect

Până la ora 23.00, politia rutieră, împreună cu echipajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Update ora 19:30 - Circulaţia rutieră pe Autostrada Soarelui, pe Autostrada A4 şi pe DN 41 şi DN 3 a fost închisă luni seară din cauza viscolului puternic.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), tronsonul Cernavodă – Constanţa al autostrăzii A2 şi autostrada A4 Ovidiu – Agigea sunt închise din cauza vremii, în timp ce pe sectorul Bucureşti – Cernavodă traficul se desfăşoară dificil, în condiţii de iarnă, vizibilitatea fiind redusă din cauza viscolului.

CNAIR a anunţat că circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule este blocată şi pe DN 41, între Olteniţa, judeţul Călăraşi şi Plopşoru, judeţul Giurgiu, km 0+300 – km 64+385.

Începând cu ora 19.00, se închide circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule şi pe DN 3, între Ostrov şi Murfatlar, km 129+000 – km 243+435, din cauza viscolului puternic care reduce vizibilitatea.

Potrivit CNAIR, pe DN 5B, între Giurgiu, judeţul Giurgiu şi Ghimpaţi, judeţul Dâmboviţa, km 3+200 – km 39+500, a fost impusă restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. 

Compania le recomandă şoferilor să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate judeţe de condiţiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea şi municipiul Bucureşti.

Știrea inițială

"Azi, 26.02.2018, începând cu ora 16.30, se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe sectorul de autostradă cuprins între Cernavodă și Constanța, din cauza viscolului puternic ce reduce vizibilitatea spre zero.

Se va circula deviat pe DN 22C, între Cernavodă și Murfatlar, și pe DN 3, între Murfatlar și Constanța.

Politia rutieră, împreună cu utilajele CNAIR S.A. vor asigura evacuarea autovehiculelor aflate pe sectorul afectat, în sistem de trafic controlat.

Având în vedere că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București.

Precizăm că reprezentanții CNAIR S.A. acționează în permanență în toate zonele afectate, pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță.

Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Autostrada Soarelui, închisă complet din cauza viscolului. Circulația, oprită și pe A4, DN 41 şi DN3. Ce rute alternative au şoferii