Antena Meniu Search
x

A MURIT unul dintre cei mai renumiţi actori de la Bollywood. Starul devenise de nerecunoscut din cauza bolii de care suferea (VIDEO)

Vinod Khanna, unul dintre cei mai titraţi actori de la Bollywood, devenit ulterior politician, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 70 de ani, informează CNN.

Vinod Khanna, unul dintre cei mai titraţi actori de la Bollywood, devenit ulterior politician, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 70 de ani, informează CNN.

Khanna suferea de cancer şi a decedat în spitalul unde era internat de la începutul acestei luni.

O imagine publicată pe Internet, după internarea acestuia, i-a şocat pe indieni din cauza transformării incredibile a lui Vinod Khanna.

Vinod Khanna a jucat în peste 140 de filme produse la Bollywood. A fost ales membru al parlamentului indian de patru ori şi a fost şi ministru de externe.

Pe acelaşi subiect

Şi-a început cariera în 1968 şi a fost activ pe parcursul a două decenii. A jucat în filme precum "Amar Akbar Anthony", "Muqaddar Ka Sikandar", "Imtihan", "Dayavan", "Dabangg", unde a jucat alături de Salman Khan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Omagii, odată cu vestea morţii sale, au fost transmise de preşedintele Indiei, politicieni şi actori. Hashtag-ul #VinodKhanna a fost cel mai folosit, pe Twitter, joi după-amiază, în India.

Preşedintele Pranab Mukherjee a scris: ”Condoleanţe, la moartea lui Vinod Khanna, un actor talentat şi membru al parlamentului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri Mondene » A MURIT unul dintre cei mai renumiţi actori de la Bollywood. Starul devenise de nerecunoscut din cauza bolii de care suferea (VIDEO)