Antena Meniu Search
x

Adrian Mutu şi Sandra au astăzi nunta, dar şi botezul fiului Tiago Adrian

Adrian Mutu se căsătoreşte pentru a treia oară. Fostul fotbalist şi aleasa inimii sale, Sandra, şi-au botezat, tot astăzi, şi fiul de 6 luni, Tiago Adrian.

Adrian Mutu se căsătoreşte astăzi pentru a treia oară. Fostul fotbalist şi aleasa inimii sale, Sandra, şi-au botezat, tot astăzi, şi fiul de 6 luni, Tiago Adrian.

Nunta lui Adrian Mutu şi a Sandrei va avea 300 de invitaţi. Va fi o petrecere cu un meniu de 5 stele, iar mirii vor purta costume care i-au costat cam 25 de mii de Euro. Sandra are pregătite trei rochii, cea de mireasă va fi un model "sirenă", în timp ce "Briliantul va avea şi el două costume.

Cununia religioasă va avea loc la ora 17.00, la Biserica "Sf. Spiridon cel Nou". Adrian Mutu şi Sandra îi au ca naşi pe Cosmin Contra şi soţia lui, Alina, şi pe Eduard şi Beatrice Stăncioiu. Petrecerea va fi la ora 19.00, la Le Chateau.

Adrian Mutu şi Sandra au avut cununia civilă de Ziua Îndrăgostiţilor
Pe acelaşi subiect

Sandra este în acte soţia lui Adrian Mutu încă din februarie: şi-au unit destinele chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Au decis însă să meargă în faţa altarului în toamnă. Iniţial au stabilit nunta pentru 6 octombrie, dar apoi au amânat-o cu 9 zile. Pregătirile pentru eveniment nu au fost uşoare pentru miri.

"Nu îmi plac aceste lucruri, pregătirile, invitaţii foarte multi, biserica, restaurantul, sunt lucruri care nu mă atrag, dar m-am obişnuit să spun aşa, ar fi la a treia căsătorie", spunea Adrian Mutu, pentru Observator, în august.

Nuntă şi botez pentru Adrian Mutu şi Sandra

Ziua e cu atât mai specială pentru cei doi miri pentru că, ]n aceeaşi zi cu nunta, a avut loc şi botezul fiului lor, Tiago Adrian, în vârstă de 6 luni.

Botezul a fost oficiat înaintea cununiei religioase, la ora 12.30, la Biserica "Adormirea Maicii Domnului", din Pipera. Naşi sunt Cosmin şi Alina Contra.

La botez, Sandra a purtat o salopetă roz, creată special pentru ea. Adrian Mutu a purtat un costum identic cu al băieţelului, care l-ar fi costat cam 5 mii de Euro. După ceremonia de la biserică, Tiago a fost dus imediat la maşină, pentru că i s-a făcut foame.

Adrian Mutu, la a treia căsătorie

Briliantul a fost pentru prima dată mire în 2001, când s-a căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are primul său copil, Mario. Cei doi au divorţat doi ani mai târziu. 

Prima soţie a lui Adrian Mutu a fost Alexandra Dinu

Adrian Mutu s-a însurat a doua oară în 2005 cu Consuelo Matos Gomez, model dominican cu care are două fiice - Adriana şi Maya Vega. Fotbalistul a divorţat pentru a doua oară în 2013, după 8 ani de mariaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Adrian Mutu şi Sandra au astăzi nunta, dar şi botezul fiului Tiago Adrian