Antena Meniu Search
x

REPORTAJ EXCLUSIV! Adi Mutu e a patra oară tată şi ştie perfect cum se schimbă scutecele bebeluşilor

Tată pentru a patra oară, Adrian Mutu are antrenament la schimbat scutece. Când nu este ocupat cu munca de birou, la Dinamo, Mutu spune că o ajută pe Sandra şi îi face el băiţa bebeluşului care s-a născut înainte de Paşte.

Vezi și

Tată pentru a patra oară, Adrian Mutu are antrenament la schimbat scutece. Când nu este ocupat cu munca de birou, la Dinamo, Mutu spune că o ajută pe Sandra şi îi face el băiţa bebeluşului care s-a născut înainte de Paşte.

"Mamele când se uită la bebeluşi tot ce e frumos seamănă cu ele, tot ce e mai puţin frumos, cu tata, şi eu îi ziceam soţiei mele, că ai văzut, la început aşa, bebeluşii au picioarele puţin strâmbe, sunt crăcănaţi, cu siguranţă, când se naşte, seamănă cu mine, e crăcănat ca tac-su.", se amuză Adi Mutu.

În curtea vilei pe care a cumpărat-o pentru noua lui familie, Adrian Mutu îşi permite să se relaxeze, după o zi de muncă în birou, la Dinamo. Nu are prea mult timp liber la dispoziţie, aşa că puţinele clipe pe care le prinde, le petrece cu Sandra şi cu Tiago, mezinul familiei, care s-a născut înainte de Paşte.

Nici fostul Briliant al naţionalei de fotbal nu este tată începător. Mai are trei copii, două fetiţe şi un băiat, şi multe ore de "antrenament" la activ...

Pe acelaşi subiect

Tiago are abia câteva săptămâni, dar tatăl lui deja visează pentru el... "Sper ca să practice fotbalul, m-aş bucura foarte mult, dar niciodată n-o să-l împing mai mult decât poate să-şi dorească el, pentru că nu mi se pare normal, e normal să facă acest sport cu sufletul. Să-şi dorească să fie fotbalist."

Mutu mai are un băiat din prima căsnicie. Mario este deja adolescent, merge la un colegiul în Los Angeles, şi este un viitor campion în devenire. "Mario este baschetbalist, joacă baschet la Los Angeles Clippers. Se descurcă foarte bine, vorbesc înainte de fiecare meci cu el. Mă anunţă câte puncte a dat. Mă bucur că îi place, e un sport interesant, al doilea după fotbal care îmi place şi mie."

Mutu însă nu ar schimba cu nimic cariera pe care a avut-o. De fapt, nu ştie ce ar fi făcut, dacă nu ar fi ajuns fotbalist. În Italia, are 100 de goluri marcate în serie A şi a jucat la nume grele precum Internationale Milano, Juventus sau Parma. Iar la Fiorentina, unde a fost supranumit Il Fenomeno, este încă idol. La echipa naţională a apucat să-i egaleze recordul lui Hagi. Poate că ar mai fi putut juca la 37 de ani, dar a ales să se retragă. 

"Da, îmi place să fiu antrenor, atunci când îmi voi lua licenţa A, la sfârşitul acestui an, după aia voi decide ce voi face.", recunoaşte oficialul lui Dinamo.

Deocamdată, a dat treningul pe costum. Şi este preşedinte la Dinamo. Se ocupă de contractele fotbaliştilor, aduce antrenori, dar nu se bagă niciodată la echipă. Are program încărcat.  Nu doar că merge la şcoala de antrenori, dar se şi pregăteşte intens de nuntă şi botez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » REPORTAJ EXCLUSIV! Adi Mutu e a patra oară tată şi ştie perfect cum se schimbă scutecele bebeluşilor