Antena Meniu Search
x

Ana Maria Gheorghe: Cum ar fi arătat Sophia Loren dacă trăia în România

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, e o bombă de energie. Doarme patru ore pe noapte şi ziua aleargă între televiziune şi restaurantul pe care îl administrează

Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii Meteo de la Antena 1, e o bombă de energie. Doarme patru ore pe noapte şi ziua aleargă între televiziune şi restaurantul pe care îl administrează

Are un sex appeal devastator şi dacă ar fi să aleg un cuvânt care să o descrie perfect din punctul ăsta de vedere aş spune simplu: e o femeie focoasă.

Prietenii îi spun Sofica, pentru că seamănă cu Sophia Loren, aude asta în fiecare zi.

Am stat de vorbă seara târziu la Yoshi, am râs mult, eu cu laptopul în braţe, ea nerăbdătoare dar totuşi cu o reţinere: mi-e frică ce o să mă întrebi, dar o să îţi răspund la toate întrebările, promit!

Vă invit să o cunoaşteţi pe Ana şi vă rog ca data viitoare când vedeţi o fată care prezintă vremea la televizor să nu mai aveţi prejudectati. De niciun fel.

Ce le spui celor care se grăbesc să te eticheteze…mda, încă o pişi care prezintă meteo….

Fiecare e liber să creadă ce vrea. Eu ştiu foarte bine cum sunt ca om şi mă interesează mai puţin etichetele aruncate la întâmplare.

Te-a atacat cineva vreodată direct în sensul ăsta?

Ooo, da!

Şi ce-ai făcut?

Nu fac nimic, pur şi simplu mă amuz. Mi se pare o pierdere de timp să stau să le demonstrez altora cine sunt eu de fapt.

Eşti foarte frumoasă. De câte ori ţi se spune asta pe zi şi cum reacţionezi?

Mi se spune des pentru că interacţionez cu foarte mulţi oameni în fiecare zi. E măgulitor, îţi dai seama… Important e să simţi adevărul, că dacă ţi se spune doar de dragul de a ţi se spune….

Există viaţă după divorţ?

CITEȘTE CONTINUAREA pe Euforia.tv sau pe fifistie.blogspot.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri Mondene » Ana Maria Gheorghe: Cum ar fi arătat Sophia Loren dacă trăia în România