Antena Meniu Search
x

Video Andreea Ibacka este Kim Kardashian, pentru o zi

Astăzi vă arătăm cum este să devii Kim Kardashian pentru o zi, în ceea ce priveşte look-ul. În varianta românească, Kim este actriţă, minionă şi cu ochi deschişi la culoare. Andreea Ibacka, actriţa din serialul Adela, este cea care a acceptat provocarea de a fi transformată.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 02.02.2021, 14:01

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Andreea: Bună, astăzi sunt Kim Kardashian! 

Adrian Perjovschi: Am ales să facem o transformare radicală pe Andreea Ibacka în Kim Kardashian. Ne-am dus pe lookul pe varianta lui Kim Kardashian blond pentru a păstra elementele comune de Andreea și de Kim pentru că Andreea este blondă iar Kim pe partea de păr are doar două look-uri extravagante: fie acela cu păr foarte lung brunet, fie acel blond platinat cu rădăcina crescută.

Lucy Faur: Am ales o ţinută care este compusă integral din piese integrale din imitaţie din piele. Aceste siluete care urmăresc strâns linia corpului şi care sunt confecţionate din materiale precum piele, latex, piele lăcuită sunt foarte iconice pentru apariţiile lui Kim în ultima vreme.

Andreea: Cu toate că e un look foarte diferit de cel al meu de zi cu zi, care e mult mai aproape de un stil mai natural, mai fresh. Bine, eu sunt şi mai tânără şi mai mişto, mă simt mult mai confortabil cu machiajul şi cu stylingul. Ar fi aşa o surpriză să mă duc aşa acasă, să simtă şi soţul că mai iese la prima întâlnire cu cineva. 

Pentru transformare, echipa a ales să folosească desigur o perucă. Truc pe care îl poate folosi oricine, mai ales că este în trend în 2021. Dar cu anumite precizări. 

Adrian Perjovschi: Un aspect foarte important este dacă alegeţi o perucă, peruca trebuie să fie din păr natural pentru că diferenţa dintre un păr natural şi un păr sintetic este foarte vizibilă şi se vede exact de cum reflectă lumina naturală. Atunci când părul este prea sticlos şi prea plastifiat se vede şi nu este deloc plăcut.

Mădă Petcu: Ca şi stil al machiajului, ea este o adeptă a conturingului excesiv, a iluminatorului. Şi în acelaşi timp machiajul ei este unul natural dar de efect.

Machiaj care deşi pare simplu, este foarte atent lucrat. Şi pentru că tot am avut întâlnire cu o echipă întreagă de stilişti, am aflat şi care sunt tendinţele cele mai importante petru anul acesta. 

Adrian Perjovschi: Tendințele pentru anul 2021 s-au mai scurtat. Bineînțeles că se va purta și părul mediu sau lung, dar tedința principala este de short bob la nivelul maxilarului.

Lucy Faur: Ţinutele monocrome sunt atemporale şi vor fi mereu rafinate şi pline de eleganţă şi mă bucur să aflu că sunt în continuare în paleta de tendinţe pentru 2021. Pielea rămâne tot aşa în topul tendinţelor. Desigur că la unison marii designeri militează pentru variantele de piele care nu sunt naturale şi care afectează cel mai puţin mediul înconjurător. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Ibacka este Kim Kardashian, pentru o zi