Antena Meniu Search
x

DIVORŢUL ANULUI! Răsturnare de situaţie în divorţul Brangelina: Este pentru prima dată când se întâmplă asta (FOTO)

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în plin proces de divorţ, şi-au vândut reşedinţa din New Orleans, Louisiana, cu suma de 4,9 milioane de dolari.

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în plin proces de divorţ, şi-au vândut reşedinţa din New Orleans, Louisiana, cu suma de 4,9 milioane de dolari.

Cuplul Jolie-Pitt a vândut acea proprietate, ce are o suprafaţă totală de 710 metri pătraţi, cu suma de 4,9 milioane de dolari, potrivit unor documente depuse la un tribunal din New Orleans.

Situată în cochetul Cartier Francez din New Orleans, vila celor doi actori americani fusese pusă în vânzare în mai 2015 contra unei sume de 6,5 milioane de dolari. În acea perioadă, agentul de presă al cuplului Jolie-Pitt a dezvăluit pentru revista People că actorii au decis să vândă proprietatea pentru că doreau să achiziţioneze o altă casă ”care să fie mai specială”.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au achiziţionat această proprietate din anii 1830 cu 3,5 milioane de dolari la sfârşitul anului 2006, după uraganul Katrina. În urma acelei catastrofe naturale, actorul Brad Pitt a înfiinţat Fundaţia Make It Right, care a contribuit la construirea unor locuinţe ecologice în cartierele din New Orleans ce au fost afectate de inundaţii.

Casa cuplului Jolie-Pitt are cinci dormitoare, trei săli de baie cu faianţă veneţiană, decoraţiuni din marmură, şemineuri, o bucătărie modern utilată, o scară interioară şi un ascensor. În spatele ei, se află şi o casă pe două niveluri pentru oaspeţi.

Cei doi actori mai deţin împreună o vilă de 500 de metri pătraţi în cartierul Los Feliz din Los Angeles, un castel - Chateau Miraval - în Correns, un sat din sudul Franţei, şi un apartament rezidenţial în Waldorf Astoria Tower din New York.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit pe 15 septembrie, iar actriţa americană a depus actele de divorţ pe 19 septembrie.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor - Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne - şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt doreşte custodie comună.

Cei doi actori americani au o relaţie din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » DIVORŢUL ANULUI! Răsturnare de situaţie în divorţul Brangelina: Este pentru prima dată când se întâmplă asta (FOTO)