Antena Meniu Search
x

Anunț BOMBĂ! Marion Cotillard, actrița care i-ar fi destrămat căsnicia lui Brad Pitt, este însărcinată: ”L-am întâlnit pe bărbatul vieții mele. Aștept un copil!”

După ce anunţul privind divorţul Angelinei Jolie a făcut înconjurul mapamondului, zvonul potrivit căruia motivul despărţirii de Brad Pitt ar fi infidelitatea acestuia a luat amploare în presa internațională.

După ce anunţul privind divorţul Angelinei Jolie a făcut înconjurul mapamondului, zvonul potrivit căruia motivul despărţirii de Brad Pitt ar fi infidelitatea acestuia a luat amploare în presa internațională.

Presa a scris că o Brad Pitt şi actriţa franceză Marion Cotillard ar fi avut o aventură pe platourile de filmare pentru pelicula ”Allied”, o dramă despre Al Doilea Război Mondial, şi că Angelina Jolie a angajat un detectiv privat pentru a dovedi această infidelitate.

La o zi după declanşarea scandalului, Marion Cotillard, care este căsătorită cu regizorul Guillaume Canet, a avut o reacţie legată de aceste zvonuri.

”Aceasta va fi prima şi ultima mea reacţie faţă de vârtejul generat de o ştire apărută în urmă cu 24 de ore şi în care am fost atrasă fără voia mea. Nu obişnuiesc să comentez lucruri de acest fel şi nici să le iau în serios, însă această situaţie pare să scape de sub control şi afectează persoane pe care le iubesc. Aşadar, trebuie să intervin şi să îmi exprim punctul de vedere!”, a scris actriţa franceză într-un mesaj pe Instagram.

Actriţa a dezvăluit că este însărcinată cu al doilea copil. ”În primul rând, în urmă cu mulţi ani, l-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele, tatăl fiului nostru şi al bebeluşului care urmează să se nască. El este dragostea mea, cel mai bun prieten al meu, singurul de care am nevoie”, a adăugat Marion Cotillard.

Marion Cotillard, în vârstă de 40 de ani, a ţinut să facă şi o serie de precizări legate de vestea divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt.

”În al doilea rând, am un mesaj pentru aceia care spun că eu sunt «devastată»: Mă simt foarte bine, mulţumesc! Această conversaţie nu mă deranjează. Apoi, pentru mass-media şi acei «haters» (persoane care urăsc profund alte persoane sau lucruri, n.r.) care se grăbesc să îi judece pe alţii, am un alt mesaj: le transmit cu sinceritate însănătoşire grabnică. La final, îmi doresc într-adevăr foarte mult ca Angelina şi Brad - am un respect profund pentru amândoi - să găsească pace în aceste momente tumultuoase”, a adăugat vedeta franceză.

Marion Cotillard şi Guillaume Canet, în vârstă de 42 de ani, au jucat pentru prima dată împreună în 2003 în filmul ”Iubeşte-mă dacă poţi!/ Jeux d'enfants”. Relaţia lor romantică a început în 2007.

De atunci, Guillaume Canet a regizat două filme în care a jucat Marion Cotillard - drama din 2010 ”Little White Lies/ Les petits mouchoirs” şi thrillerul din 2013 ”Legături de sânge/ Blood Ties”. Guillaume Canet va juca alături de soţia lui în filmul ”Rock'n Roll”, pe care îl va şi regiza, şi care va fi lansat în 2017.

Cei doi artişti francezi au împreună un fiu, Marcel, care s-a născut pe 19 mai 2011.

În filmul ”Allied”, Marion Cotillard şi Brad Pitt joacă rolurile unor aliaţi sub acoperire, în Casablanca, care încep o relaţie romantică, în timp ce plănuiesc asasinarea unui înalt demnitar nazist. Cotillard interpretează o activistă din Rezistenţa Franceză, iar Brad Pitt joacă rolul spion britanic.

Filmul ”Allied” va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 23 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Anunț BOMBĂ! Marion Cotillard, actrița care i-ar fi destrămat căsnicia lui Brad Pitt, este însărcinată: ”L-am întâlnit pe bărbatul vieții mele. Aștept un copil!”