Antena Meniu Search
x

Beyonce şi Meghan Markle, întâlnire la premiera "The Lion King"

Întâlnire ca din filme, la premiera europeană a peliculei "The Lion King". Zeci de staruri au fost prezente pe covorul roşu întins la Londra. Însă, apropierea dintre ducii de Sussex şi cuplul Beyonce - Jay Z a făcut valuri.

de Redactia Observator

la 15.07.2019, 22:32

Vezi și

Întâlnire ca din filme, la premiera europeană a peliculei "The Lion King". Zeci de staruri au fost prezente pe covorul roşu întins la Londra. Însă, apropierea dintre ducii de Sussex şi cuplul Beyonce - Jay Z a făcut valuri. Meghan şi Harry au cam ieşit din protocol şi s-au simţit alături de regii muzicii pop ca între prieteni. Cei patru au schimbat impresii despre copii, dar şi sfaturi de tineri căsătoriţi.

La braţul prinţului Harry, Ducesa de Sussex a fost primită pe covorul roşu de la Londra ca un star. A purtat o rochie neagră, de 4.000 de dolari, semnată de designerul Jason Wu. 

Cu un aer mult mai sobru decât atunci când era actriţă, Meghan a atras toate privirile. La sosire, un fan a ţinut dinadins să îi ofere o jucărie pentru Archie. 

Cum era de aşteptat, tot bebeluşul de două luni a dominat şi discuţia ducilor cu un alt cuplu regal, regii muzicii pop, Beyonce şi Jay Z.

Presa crede că ducii au încălcat prototocolul atunci când i-au îmbrăţişat călduros pe Beyonce şi pe Jay Z. Deşi se vedeau pentru prima dată, cei patru s-au purtat ca şi când ar fi prieteni apropiaţi. 

Criticii nu au ratat nici momentul în care oaspeţii americani au încălcat o regulă nescrisă şi au ajuns la premieră după Harry şi Meghan .

Într-o rochie lungă, aurie, cu o crăpătură care ajungea până la şold, Beyonce nu a trecut neobservată. 

În pelicula The Lion King, cântăreaţa dă voce personajului Nala. De altfel distribuţia abundă în nume mari. Fanii îi vor recunoaşte în spatele personajelor pe Seth Rogen, Sir John Elton sau Pharrell Williams.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Beyonce şi Meghan Markle, întâlnire la premiera "The Lion King"