Antena Meniu Search
x

Beyonce şi Jay Z vor să se mute din New York, înainte de naşterea gemenilor! Cuplul a pus ochii pe o casă din Bel Air

Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay Z, au lansat o ofertă de 120 de milioane de dolari pentru a achiziţiona o reşedinţă din Bel Air, un cartier rezidenţial din Los Angeles.

Cântăreaţa Beyonce şi soţul ei, rapperul Jay Z, au lansat o ofertă de 120 de milioane de dolari pentru a achiziţiona o reşedinţă din Bel Air, un cartier rezidenţial din Los Angeles.

Cântăreaţa R&B, în vârstă de 35 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 47 de ani, se pregătesc în această perioadă pentru venirea pe lume a gemenilor lor şi vor să se mute de la New York la Los Angeles.

”Casa pe care vor să o cumpere este dincolo de orice cuvinte. Nu s-a ţinut cont de nicio cheltuială atunci când a fost concepută şi construită”, a dezvăluit o sursă pentru New York Post.

Acea proprietate de lux deţine patru piscine, opt dormitoare şi ferestre ample cu geamuri antiglonţ, dar şi 11 săli de baie, un salon media, un studio de înregistrare şi un garaj amplu, în care încap 15 automobile.

Vila se află în vârful unui deal din East Gate, o zonă rezidenţială din cartierul Bel Air, şi oferă o privelişte minunată asupra oraşului Los Angeles.

Reşedinţa are afişat un preţ de vânzare de 135 de milioane de dolari, însă Beyonce şi Jay Z speră să obţină o reducere şi să cumpere proprietatea cu un preţ mai mic.

Cei doi muzicieni încearcă de mai mulţi ani să cumpere o casă în Los Angeles, dar, până acum nu au găsit nimic pe gustul lor şi au preferat să închirieze diverse reşedinţe în perioadele în care vizitau metropola americană.

Beyonce şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012. Cei doi nu au dezvăluit data la care vor veni pe lume gemenii lor.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Beyonce şi Jay Z vor să se mute din New York, înainte de naşterea gemenilor! Cuplul a pus ochii pe o casă din Bel Air