Antena Meniu Search
x

BRANGELINA nu mai există! ANUNŢUL divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a şocat o lume întreagă

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie - Brad Pitt, care timp de 12 ani a fost alintat de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, nu mai există.

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie - Brad Pitt, care timp de 12 ani a fost alintat de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, nu mai există.

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt. Cei doi actori s-au despărţit oficial în urmă cu doar cinci zile, pe 15 septembrie, potrivit documentelor depuse în instanţă de actriţa americană.

Însă, cei doi au fost văzuţi pentru ultima dată în public la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de cea de-a doua aniversare a căsătoriei. Atunci, ei au luat masa la un restaurant, alături de câţiva dintre copiii lor.

”Angelina Jolie Pitt a depus actele prin care solicită desfacerea căsătoriei. Decizia a fost luată pentru binele familiei. Ea nu va comenta această decizie şi cere presei să asigure familiei sale intimitatea de care nevoie în această perioadă”, a dezvăluit avocatul actriţei, Robert Offer, într-o declaraţie pentru presă.

”Divorţul reprezintă un şoc total”

Multe dintre persoanele din anturajul cuplului s-au declarat şocate de anunţ, în ciuda faptului că ştiau că există probleme în cuplul Brangelina.

”Divorţul reprezintă un şoc total”, a declarat o sursă din anturajul vedetelor. ”Ei au petrecut în mod sigur mai mult timp despărţiţi în acest an, dar este totuşi un şoc. Tocmai au celebrat împreună a doua aniversare a nunţii lor”.

Comentatorii media s-au declarat surprinşi şi întristaţi de anunţul referitor la divorţul cuplului Jolie-Pitt.

”Ziua de azi va rămâne în memoria oamenilor ca ziua în care dragostea a murit”, a scris revista Vogue într-un articol online dedicat despărţirii cuplului Jolie-Pitt.

Hashtagul #brangelina a fost utilizat din abundenţă, marţi, pe reţelele de socializare - de peste 720 de ori pe minut, pe Twitter, depăşind de trei ori mesajele referitoare la Adunarea Generală a ONU, potrivit companiei Zoomph, specializată în analize ale pieţei media.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social.

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » BRANGELINA nu mai există! ANUNŢUL divorţului dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt a şocat o lume întreagă