Antena Meniu Search
x

Topul celor mai urâte danturi de la Hollywood

O publicaţie americană a realizat un top al celor mai hidoase zâmbete de la Hollywood. Iar, suprizător sau nu, Madonna este una dintre vedetele incluse în această categorie.

Vezi și

Sunt faimoase şi bogate şi adoră să-şi etaleze rochiile scumpe pe covorul roşu. În schimb îşi neglijează cu orice preţ dantura. O publicaţie americană a realizat un top al celor mai hidoase zâmbete de la Hollywood. Iar, suprizător sau nu, Madonna este una dintre vedetele incluse în această categorie.

Cunoscută pentru gusturile sale excentrice, Madonna şi-a îmbrăcat în 2013 dinţii în aur şi diamante. Iar de atunci nu a ezitat să apară în public cu noul ei accesoriu.

În ciuda criticilor pe care le-a primit de la fani, diva americană nu a vrut să renunţe sub nicio formă la aparatul pe care a dat nu mai puţin de 30 de mii de dolari. 

Pentru a-şi asigura un statut de pirat veritabil, Johnny Depp a urmat exemplul Madonnei şi şi-a îmbrăcat câţiva dinţi în aur. Schimbarea bruscă de look, care nu este întocmai pe gustul fanilor săi, a avut loc în 2017, la scurt timp după divorţul scandalos cu actriţa Amber Heart.  

În presa americană se vehiculeză, totodată, că actorul nu s-ar spăla pe dinţi. Cel puţin nu zilnic. 

Vanessa Paradis, fosta iubită a lui Johnny Depp, are şi ea o dantură care lasă de dorit. Cântăreaţa americană are o strungăreaţă imensă, care a devenit nu doar o dată subiect de glumă.

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit însă că nu-i este jenă de dantura pe care o are. Din contră, se mândreşte cu zâmbetul ei natural zi de zi.

În 2011, Lindsay Lohan şi-a şocat şi ea fanii cu zâmbetul ei. Cu dinţii ciobiţi şi galbeni, actriţa americană nu părea să pună prea mult preţ pe dantură. Cel puţin până la începutul acestui an, atunci când a decis să îşi repare dantura.

Vedete şi-a expus apoi zâmbetul perfect în cadrul unui filmuleţ de promovare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri Mondene » Topul celor mai urâte danturi de la Hollywood