Antena Meniu Search
x

CUTREMUR în Vrancea, în urmă cu puţin timp! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de seismologi

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a anunţat că în Vrancea, la o adâncime de 113,9 kilometri, s-a produs un nou cutremur. Seismul a avut loc la ora locală 7:13.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a anunţat că în Vrancea, la o adâncime de 113,9 kilometri, s-a produs un nou cutremur. Seismul a avut loc la ora locală 7:13.

Potrivit INFP, cutremurul a avut magnitudinea de 3,2 grade pe scara Richter şi s-a produs în apropierea oraşelor Odobeşti (23 km), Panciu (27 km), Focşani (37 km), Mărăşeşti (40 km) şi Râmnicu Sărat (46 km), iar distanţa faţă de Bucureşti a fost de 162 de kilometri.

În urmă cu o săptămână, seismologii au anunţat o creştere a activităţii seismice de tip crustal în Vrancea.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu, ANUNŢ IMPORTANT în miez de noapte: "Eu și președintele Klaus Iohannis..."

Pe acelaşi subiect

Ieri, tot în Vrancea a avut loc un cutremur de 3,5 grade pe Richter şi s-a produs în apropierea oraşelor Nehoiu (40km), Covasna (50km), Odobeşti (54km), Buzău (57km), Slănic-Moldova (57km).

A fost al treilea înregistrat începând de marţi, după alte două seisme cu magnitudinea 4,1, respectiv 4,2.

Cel mai mare cutremur din acest an s-a produs în data de 8 februarie în judeţul Buzău şi a avut o magnitudine de 5 grade pe Richter.

Citeşte şi: IARNA nu se lasă dusă! Meteorologii au emis o informare meteo de NINSORI până duminică, la ora 22:00

Anul trecut, în Vrancea, au avut loc două seisme cu magnitudini de 5,3 grade pe scara Richter, unul pe 24 septembrie, la ora locală 2:11, şi celălalt pe 28 decembrie, la ora locală 1:20.

Cele mai mai puternice cutremure produse în România după 1989 au fost înregistrate pe 30 şi 31 mai 1990, magnitudinea acestora fiind de 6,9, respectiv 6,4 grade pe scara Richter.

Citeşte şi: Isterie în Italia, după ce un român, gunoier, a returnat un portofel. Românul, pentru presa italiană: "Demnitatea mea, pierdută dacă aș fi ţinut banii"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri Mondene » CUTREMUR în Vrancea, în urmă cu puţin timp! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ făcut de seismologi