Antena Meniu Search
x

Tineri proaspăt căsătoriţi AU MURIT ÎMPREUNĂ, ucişi de pasiunea pe care o împărtăşeau! ULTIMUL MESAJ postat de femeie, chiar înainte de a-şi pierde viaţa

Doi tineri proaspăt căsătoriţi au murit împreună, în urma avalanşei din Munţii Caucaz, tragedie ce a curmat vieţile a şase oameni.

Doi tineri proaspăt căsătoriţi au murit împreună, în urma avalanşei din Munţii Caucaz, tragedie ce a curmat vieţile a şase oameni.

Yana Shanina, în vâsrtă de 25 de ani, şi soţul ei, Vladimir Shanin, în vârstă de 29 de ani, au murit în urma avalanşei din Munţii Caucaz, la doar câteva luni după ce şi-au unit destinele.

Tinerii s-au căsătorit la sfârşitul anului trecut, iar în timp ce avalanşa a lovit Munţii Caucaz, aceştia se aflau în luna de miere, într-o vacanţă de lux.

Articolul continuă după reclamă

Citeşte şi Copii bolnavi de LEUCEMIE, lăsaţi să moară în spitale! Cine îşi asumă răspunderea? Ministrul Sănătăţii are un răspuns HALUCINANT: "Asta este o întrebare pe care mi-o adresaţi mie?"

Potrivit Dailymail, tinerii însurăţei nu ar fi respectat semnele de avertizare şi s-au aventurat într-o zonă restricţionată, inconştienţă ce le-a adus moartea.

Citeşte şi Profesor de logică, filmat făcând SEX cu o elevă de 12 ani! Relaţia anormală se consuma prin scările de bloc

Chiar înainte de a muri, tânăra a postat o fotografie pe o reţea de socializare alături de soţul ei, care i-a comentat: "Nu te da bătut niciodată, viaţa e frumoasă!", scrie Dailymail.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Stiri sociale » Tineri proaspăt căsătoriţi AU MURIT ÎMPREUNĂ, ucişi de pasiunea pe care o împărtăşeau! ULTIMUL MESAJ postat de femeie, chiar înainte de a-şi pierde viaţa