Antena Meniu Search
x

Dana Budeanu a declarat război editurii care oferă o carte gratuită celor vaccinaţi: Marş. Fătălăilor. Reacţia companiei a venit imediat

La scurt timp după ce un lanţ de librării a anunţat că va oferi o carte gratuită celor care prezintă adeverinţa de vaccinare, Dana Budeanu a avut o reacţie dură pe pagina sa de Facebook, anunţând că nu va mai cumpăra nicio carte nici de la editură şi nici din librărie.

de Monica Palade

la 10.05.2021, 19:23

„Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă

Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim să ne arătăm aprecierea printr-un mic gest celor care s-au vaccinat sperând să redeschidă lumea.

Editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile Diverta din București și prezintă certificatul de vaccin la casă, în perioada 08-16 mai.

Puteți alege dintre cărți de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noștri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri.

Pe acelaşi subiect

Diverta aplică vaccinul cultural Curtea Veche. Puteți să îl aplicați și voi: puneți un story cu cartea aleasă din librărie și duceți mai departe”, a scris librărira Diverta pe pagina sa de Facebook.

Mesaj pro-vaccinare şi la editură

Un mesaj asemănător pro vaccinare a venit şi de la editura Curtea Veche Publishing, pe aceeaşi reţea de socializare.

„VREM SĂ VĂ VACCINAȚI!

Vă vaccinați între 7-16 mai? PRIMIȚI O CARTE

Începând cu marți, 11 mai, mergeți în orice magazin Diverta din București cu dovada vaccinării și primiți o carte. Puteți alege din 3 categorii: ficțiune, non-ficțiune și cărți pentru copii. Cărțile sunt date aleatoriu și în limita stockului din magazine.

Promoția este valabilă doar pentru persoanele VACCINATE CU PRIMA DOZĂ ÎN PERIOADA 7-16 MAI”.

Reacţia Danei Budeanu şi contrareacţia

La scurt timp după anunţul celor două companii, Dana Budeanu a reacţionat dur pe pagina sa de Facebook: „NU MAI CUMPAR IN VIATA MEA NICIO CARTE EDITATA DE CURTEA VECHE SI NIMIC DE LA DIVERTA! FATALAILOR! MARS!”.

Dana Budeanu a declarat război editurii care oferă o carte gratuită celor vaccinaţi: Marş. Fătălăilor. Reacţia companiei a venit imediat

Şi editura Curtea Veche a reacţionat la comentariul Danei Budeanu şi a scris: „Ne pare rău că am pierdut un cititor. De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luiăm foarte în serios. @danajustlove (şi orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiţi.

Pentru ăştia care rămân

Nu uitaţi, fătălăilor şi ameţitelor, că persoanele vaccinate între 7-16 cu prima doză pot merge în orice magazin @divertaro din Bucureşti să-şi aleagă o carte mocangeală.

Avem 3 categorii de cărţi: ficţiune, non-ficţiune şi cărţi pentru copii. Puteţi alege doar categoriile, nu şi cărţile. Campania se desfăşoară de mâine (marţi 11 mai) până duminică 16 mai. Nu mai puteţi veni la Mocangeli după. Marş la Diverta!"

Dana Budeanu a declarat război editurii care oferă o carte gratuită celor vaccinaţi: Marş. Fătălăilor. Reacţia companiei a venit imediat

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri Mondene » Dana Budeanu a declarat război editurii care oferă o carte gratuită celor vaccinaţi: Marş. Fătălăilor. Reacţia companiei a venit imediat