Antena Meniu Search
x

Designerul Victoria Beckham, DECORATĂ cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer chiar de către prinţul William (FOTO)

Victoria Beckham a fost decorată de prinţului William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei, informează BBC.

Victoria Beckham a fost decorată de prinţului William cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer pentru servicii deosebite aduse industriei modei, informează BBC.

Victoria Beckham, care a fost însoţită de soţul ei şi părinţii ei la această ceremonie oficială, ce a avut loc miercuri la Palatul Buckingham din Londra, a fost recompensată pentru cariera sa de 17 ani în industria modei.

David Beckham, soţul Victoriei Beckham, a primit aceeaşi decoraţie, OBE, în anul 2013.

Pe acelaşi subiect

Fosta campioană de heptatlon Jessica Ennis-Hill a primit în cadrul aceleiaşi ceremonii titlul de Dame, iar actorul Mark Rylance a primit titlul de cavaler.

”A fost o plăcere absolută pentru mine să mă aflu la Buckingham Palace astăzi. Sunt mândră că sunt cetăţean britanic, mă simt onorată să primesc decoraţia OBE din mâinile prinţului William”, a declarat Victoria Beckham.

”Dacă ai aspiraţii înalte şi munceşti din greu pentru ele, poţi să realizezi lucruri mari. Sunt fericită că am participat la acest eveniment special cu părinţii şi soţul meu. Fără dragostea şi sprijinul lor, nimic din toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile”, a adăugat ea.

După ce a dominat industria muzicală în calitate de membră a grupului Spice Girls, Victoria Beckham a devenit o personalitate marcată şi în industria modei.

Creaţiile sale vestimentare sunt purtate de unele dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, precum Cameron Diaz, Anna Kendrick şi Kate Winslet.

Victoria Beckham s-a căsătorit cu fostul fotbalist englez David Beckham în anul 1999 şi au împreună trei fii şi o fiică - Brooklyn, născut pe 4 martie 1999, Romeo, născut pe 1 septembrie 2002, Cruz, născut pe 20 februarie 2005, şi Harper, născută pe 10 iulie 2011. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Designerul Victoria Beckham, DECORATĂ cu Ordinul Imperiului Britanic în rang de Ofiţer chiar de către prinţul William (FOTO)