Antena Meniu Search
x

Detalii UIMITOARE din viața cuplului Brangelina! Angelina Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-și spiona soțul (GALERIE FOTO)

După anunţul despărţirii cuplului Brangelia, în presa internaţională au apărut o serie de speculaţii despre o presupusă aventură pe care Brad Pitt ar fi avut-o cu actriţa franceză Marion Cotillard.

După anunţul despărţirii cuplului Brangelia, în presa internaţională au apărut o serie de speculaţii despre o presupusă aventură pe care Brad Pitt ar fi avut-o cu actriţa franceză Marion Cotillard. 

Brad Pitt şi Marion Cotillard joacă împreună într-un film ce va fi lansat în curând pe marile ecrane - o dramă despre Al Doilea Război Mondial, intitulată ”Allied”.

New York Post afirmă că Angelina Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-i spiona pe cei doi protagonişti ai filmului.

*Brad Pitt, alături de Marion Cotillard, în producția ”Allied”

”A simţit că el începuse să îşi facă de cap cu Marion pe platoul de filmare şi, după cum s-a dovedit la final, chiar aşa era. Iar asta a fost picătura care a umplut paharul”, afirmă acelaşi cotidian american.

Totuşi, o altă sursă din anturajul cuplului Jolie-Pitt spune că despărţirea celor doi actori nu are nicio legătură cu Marion Cotillard şi a negat categoric afirmaţiile publicate în New York Post.

Cei doi actori americani, alintaţi de presa internaţională cu apelativul ”Brangelina”, au alcătuit unul dintre cele mai mediatizare cupluri de la Hollywood, datorită frumuseţii lor fizice, filmelor de succes în care au jucat şi activismului lor social. 

Relaţia lor a fost relatată pe larg în tabloidele din lumea întreagă, în articole care se concentrau adeseori pe rolul pe care Angelina Jolie l-ar fi jucat în destrămarea căsniciei dintre Brad Pitt şi Jennifer Aniston.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Detalii UIMITOARE din viața cuplului Brangelina! Angelina Jolie a angajat un detectiv privat pentru a-și spiona soțul (GALERIE FOTO)