Antena Meniu Search
x

DIVORŢUL ANULUI! Femeile din viaţa lui Brad Pitt (GALERIE FOTO)

Cuplul de aur de la Hollywood, Angelina Jolie - Brad Pitt, s-a destrămat după 12 ani de iubire pătimașă, actriţa depunând actele de divorţ, luni, la doi ani de la oficierea căsătoriei dintre cei doi.

Cuplul de aur de la Hollywood, Angelina Jolie - Brad Pitt, s-a destrămat după 12 ani de iubire pătimașă, actriţa depunând actele de divorţ, luni, la doi ani de la oficierea căsătoriei dintre cei doi.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie, după căsniciile cu actorii Jonny Lee Miller, în perioada 1996-1999, şi Billy Bob Thornton, în perioada 2000-2003.

Brad Pitt a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston în perioada 2000-2005. Cei doi s-au căsătorit în 2000, actorul fiind un admirator secret al vedetei din serialul ”Prietenii tăi”.

Cinci ani mai târziu, cei doi divorțau, după ce Brad a făcut o pasiune pentru ”doamna Smith”, sexoasa Angelina Jolie, femeia care părea dispusă să-i împlinească cel mai intim vis al actorului, acela de a deveni tată.

 Înainte de Jennifer Aniston, Brad Pitt a format un cuplu timp de trei ani cu actrița Gwyneth Paltrow. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul filmărilor la blockbusterul ”Seven” și au fost la un pas de căsătorie. Gurile rele spun că actrița ar fi fost cea care a pus capăt relației, pentru că Pitt nu ar fi fost suficient de sofisticat pentru ea.

La începutul anilor 1990, s-a vorbit despre o aventură a lui Brad Pitt cu Geena Davis, cu care s-ar fi cuplat in timpul filmărilor la ”Thelma și Louise”. Niciunul nu a confirmat relația, dar un lucru e sigur. Scenele de amor din film, cu Brad Pitt gol, l-au propulsat pe actor în topul celor mai doriți bărbați de la Hollywood.

O altă relaţie a lui Brad Pitt a început tot pe platourile de filmare. Juliette Lewis a intrat în vizorul lui Pitt în timp ce lucrau la ”Too Young to Die?”, în 1990. Ea avea 16 ani când s-au cunoscut, cu zece ani mai puțin decât el.

Relaţia dintre cei doi a durat patru ani.

Întrebată în 2010 despre relaţia ei cu Brad Pitt, Juliette Lewis nu a avut prea multe de spus: "Sunt uimită de faptul că oamenii sunt încă fascinaţi de faptul că am fost împreună timp de patru ani. Eram în ultimii ani de liceu, este o viaţă de atunci. A fost o relaţie minunată, de iubire, cu un tip amuzant şi deştept. Apoi ne-am despărţit şi el a devenit faimos. Pentru mine o relaţie mult mai importantă a fost cea cu skateboarder-ul Steve Berra. Însă nimeni nu vrea să vorbească despre asta. După toţi aceşti ani, nimic din ce aş spune sau divulga despre Brad Pitt nu poate fi interesant pentru altă fiinţă umană".

La sfârșitul anilor 1980, Brad Pitt a format un cuplu cu Sinitta. Aceasta a făcut deliciul publicului în urmă cu ceva timp, când a acceptat să răspundă la întrebarea care e pe buzelor tuturor admiratoarelor actorului: cum arată Brad Pitt gol? ”Fierbinte! Era frumos, avea un corp incredibil. Ne-am întâlnit timp de doi ani. Era amuzant, tânăr și foarte drăguț!”

Una dintre primele relații ale actorului este cu Robin Givens, cunoscută acum drept fosta soție a lui Mike Tyson. Cei doi au fost împreună între 1986 și 1987.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » DIVORŢUL ANULUI! Femeile din viaţa lui Brad Pitt (GALERIE FOTO)