Antena Meniu Search
x

DIVORŢUL anului sau SCANDALUL anului? Răsturnare de situaţie în cazul Brangelina: "Femeile alea sunt nişte vrăjitoare. I-au spălat creierul Angelinei" (FOTO)

Noi dezvăluiri privind divorţul dintre Angelina jolie şi Brad Pitt continuă să apară. După ce presa a speculat că la originea despărţirii s-ar afla o relaţie extraconjugală a actorului sau neînţelegerile legate de educaţia celor şase copii ai lor, noi informaţii despre adevărata relaţie a celor doi continuă să apară.

Noi dezvăluiri privind divorţul dintre Angelina jolie şi Brad Pitt continuă să apară. După ce presa a speculat că la originea despărţirii s-ar afla o relaţie extraconjugală a actorului sau neînţelegerile legate de educaţia celor şase copii ai lor, noi informaţii despre adevărata relaţie a celor doi continuă să apară.

Astfel, potrivit cotidianului The Sun, relaţia dintre cei doi a fost puternic afectată de ambiţiile politice ale actriţei şi de echipa de consilieri cu care aceasta s-a înconjurat.

Cine este Arminka Helic

Povestea începe în urmă cu aproximativ cinci ani, când Angelina Jolie a întâlnit-o prima data pe baroneasa Arminka Helic, o fostă refugiată bosniacă în vârstă de 48 de ani, care a devenit un politician renumit în Marea Britanie, câştigând în 2014 un loc în Camera Lorzilor din Parlamentul britanic. Aceasta a fost mult timp consilierul fostului lider laburist William Hague, care a fost şi ministru de Externe, perioadă în care a ajutat-o pe Angelina Jolie să susţină cauza femeilor abuzate sexual în timpul războaielor şi conflictelor din întreaga lume.

Arminka Helic este cea care i-a cerut lui William Hague să vizioneze filmul cu care Angelina Jolie a debutat ca regizor - “In The Land of Blood and Honey” (2011), şi care le-a făcut cunoştinţă celor doi.

Cei trei au colaborat apoi pentru lansarea unui program global de iniţiativă în sprijinul victimilor violenţelor sexuale şi au vizitat împreună mai multe zone afectate de război.

În 2014, Jolie a asistat la numirea baronesei în Camera Lorzilor, declarând atunci că politicianul britanic i-a devenit mentor.

“Sunt foarte mândră de ea. A fost un mentor pentru mine"

“Sunt foarte mândră de ea. A fost un mentor pentru mine şi este o femeie extraordinară. Sunt foarte onorată să fiu astăzi aici”, a declarat atunci actriţa.

Din echipa de consilieri ai actriţei face parte o altă fostă consilieră a lui William Hague, Chloe Dalton, 37 de ani, care este fiica lui Sir Richard Dalton, fost ambassador al Marii Britanii în Libia şi Iran.

Cele două sunt consiliere de imagine şi se ocupă de redactarea discursurilor publice ale actriţei. Ambele sunt plătite cu peste 300.000 de lire sterline pe an.

Potrivit The Sun, în ultimul an, cele trei au devenit şi partenere de afaceri, după ce au pus bazele unei fundaţii denumite JP.D.H London, un acronym pentru iniţialele Jolie Pitt Dalton Helic.

“Brad le considera pe femeile astea nişte vrăjitoare"

Însă, Brad Pitt se pare că nu a privit cu ochi buni această apropiere dintre soţia sa şi cele două colaboratoare.

“Brad le considera pe femeile astea nişte vrăjitoare şi era furios pe unele din deciziile luate de Arminka. Cele două îi însoţeau peste tot iar el simţea că Angelina nu mai gândeşte cu mintea ei. Vara asta, în casa pe care o închiriaseră la Londra, au avut o ceartă atât de urâtă încât Brad a decis să plece în Insulele Canare”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Aceasta a continuat: “Era puternic afectat de faptul că până atunci lua orice decizie împreună cu soţia sa iar brusc totul trebuia filtrat de cele două consiliere. (…) De parcă se însurase brusc cu o politiciană. Era atât de necăjit de turnura pe care o luaseră lucrurile încât în ultima vreme prefera să bea în compania prietenilor săi până la primele ore ale dimineţii”.

Potrivit sursei citate, Brad Pitt ar fi mărturisit recent că încă o iubeşte pe Angelina deşi o consider "nebună".

“E nebună, dar încă o iubesc'', ar fi declarat Brad Pitt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri Mondene » DIVORŢUL anului sau SCANDALUL anului? Răsturnare de situaţie în cazul Brangelina: "Femeile alea sunt nişte vrăjitoare. I-au spălat creierul Angelinei" (FOTO)