Antena Meniu Search
x

Dovada trădării! Mariah Carey, dans lasciv pentru amant (Video)

Fidelitatea pare să nu fie punctul forte al Mariahei Carey! Cântăreaţa l-a înşelat pe fostul ei logodnic cu unul din dansatorii săi, care i-a devenit între timp iubit. Dovada trădării stă într-o filmare explozivă ajunsă pe mâinile jurnaliştilor. În imagini, artista dansează provocator.

de Redactia Observator

la 14.06.2019, 18:08

Vezi și

Fidelitatea pare să nu fie punctul forte al Mariahei Carey! Cântăreaţa l-a înşelat pe fostul ei logodnic cu unul din dansatorii săi, care i-a devenit între timp iubit. Dovada trădării stă într-o filmare explozivă ajunsă pe mâinile jurnaliştilor. În imagini, artista dansează provocator în braţele bărbatului cu 13 ani mai tânăr.

În clipul exploziv obţinut de Daily Mail, Mariah Carey pare să renunţe la inhibiţii. 

Cântăreaţa e filmată în momentul în care îşi pune piciorul pe abdomenul lui Bryan Tanaka, unul dintre dansatorii ei. 

Bărbatul îi trage apoi de rochie, în încercarea de a-i acoperi posteriorul. Vedeta îi oferă în schimb un dans provocator.  

Filmarea a fost făcută în martie 2016. Mai exact, cu şase luni înainte să rupă logodna de miliardarul australian, James Packer. 

Artista se afla într-un hotel din Copenhaga, oraş în care urma să susţină un concert. Mariah Carey ar fi fost în acea perioadă îndrăgostită de dansatorul ei din Washington. 

Cântăreaţa se pare că îi trimitea acestuia poze sexy chiar din timpul vacanţelor exotice cu fostul ei logodnic. 

Se afla pe un iaht în Capri alături de James Packer în clipa în care îi trimitea lui Tanaka poze provocatoare în costum de baie sau chiar goală. Fotografiile erau făcute de asistenţii ei personali. 

Mariah Carey a rupt în cele din urmă logodna cu Packer în octombrie 2016. Miliardarul australian i-a oferit atunci 50 de milioane de dolari, taxă de despărţire. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Dovada trădării! Mariah Carey, dans lasciv pentru amant (Video)