Antena Meniu Search
x

Draga Olteanu Matei, sărbătorită pe scenă, la 85 de ani

A fost zi de sărbătoare la Piatra Neamţ.Îndrăgita artistă Draga Olteanu Matei a fost sărbătorită, cu ocazia împlinirii a 85 de ani. Actriţa a urcat din nou pe scenă, a povestit momente emoţionante din viaţa ei personală şi profesională.

Vezi și

A fost zi de sărbătoare la Piatra Neamţ.Îndrăgita artistă Draga Olteanu Matei a fost sărbătorită, cu ocazia împlinirii a 85 de ani. Actriţa a urcat din nou pe scenă, a povestit momente emoţionante din viaţa ei personală şi profesională şi a fost aplaudată la scenă deschisă. Evenimentul a avut loc în sala unui cinematograf din oraş şi a a fost organizat de Consiliul Judeţean Neamţ.

Un omagiu binemeritat, după o carieră strălucitoare.

Pe scenă, cuprinsă de emoţii, artista şi-a jucat de data asta propriul rol. Şi a împărtăşit publicului amintirea clipelor în care şi-a cunoscut soţul.

Cum rolul Coanei Chiriţa este, poate, unul dintre cele care au consacrat-o ca actriţă, pe scenă nu a putut lipsi celebrul personaj.

Draga Olteanu Matei a fost înconjurată de colegi şi prieteni, în sală plină de admiratori. Actori precum Dan Puric, Vladimir Gitan, Dorel Visan şi alţii i-au fost alături artistei.

Draga Olteanu Matei a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru și a avut peste 100 roluri în producţii de televiziune.

Consiliul Județean Neamț a pregătit un eveniment marca Gala Ambasadorilor Nemțeni.

Iubitorii de film si teatru, admiratori ai actriţei Draga Olteanu - Matei, au fost invitaţi la o întâlnire cu marea artistă

Evenimentul a avut loc miercuri, 24 octombrie, zi în care Doamna Draga Olteanu - Matei îşi aniversează a 85 zi de naştere.

Alături i-au fost invitați speciali, actori de anvergură ai scenei românești: Dorel Vişan, Vladimir Găitan, Dan Puric, Ovidiu Cuncea şi regizorul Şerban Georgescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri Mondene » Draga Olteanu Matei, sărbătorită pe scenă, la 85 de ani